1. Kast woonkamer
  2. Meubella TV-Meubel Flame- 200 cm

Alles over Meubella TV-Meubel Flame- 200 cm

4.5/5

Deze Meubella TV-Meubel Flame- 200 cm past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Tv meubel is een Dichte kast, Met achterwand in de volgende afmetingen: 30 cm hoogte, 200 cm breedte en 40 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Meubella TV-Meubel Flame- 200 cm

Kleurwit
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank25 kg
Type kastTv meubel

Meer informatie en prijs

Omschrijving Meubella TV-Meubel Flame- 200 cm

Flame is een verbluffend TV-meubel van Meubella dat een modern tintje geeft aan jouw woonkamer. Met een verfrissende witte kleur en een glanzende voorkant, is dit meubelstuk een ware blikvanger. Met een breedte van 200 cm en een diepte van 40 cm biedt het voldoende ruimte voor al jouw multimedia-apparatuur. Wat dit TV-meubel echt uniek maakt, zijn de praktische opbergvakken aan de binnenkant. Elk element van het meubel, dat bestaat uit twee delen van 100 cm, heeft maar liefst twee opbergvakken. Hierdoor kun je gemakkelijk jouw afstandsbedieningen, dvd's, spelconsoles en andere benodigdheden netjes opbergen. Dit zwevende/hangende model geeft jouw woonkamer een moderne uitstraling en is eenvoudig te monteren. Bovendien wordt het geleverd met een geruststellende garantie van 3 jaar, zodat je zorgeloos kunt genieten van jouw nieuwe meubel. Naast de witte uitvoering is Flame ook verkrijgbaar in andere stijlvolle kleuren, zoals zwart en grijs/wit. Kies het meubel dat het beste bij jouw interieur past en creëer een sfeervolle en eigentijdse woonkamer.

Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Meubella TV-Meubel Flame- 200 cm

De Meubella TV-Meubel Flame- 200 cm is een Tv meubel en dit is een Dichte kast, Met achterwand.

De Meubella TV-Meubel Flame- 200 cm heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 200 cm
Diepte: 40 cm
Hoogte: 30 cm

De Meubella TV-Meubel Flame- 200 cm is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur wit. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Meubella TV-Meubel Flame- 200 cm is 25 kg.