1. Kast woonkamer
  2. Meubella TV-Meubel Monaco Mat- 4 deuren

Alles over Meubella TV-Meubel Monaco Mat- 4 deuren

4.5/5

Deze Meubella TV-Meubel Monaco Mat- 4 deuren past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Tv meubel is een Dichte kast, Met achterwand in de volgende afmetingen: 48 cm hoogte, 170 cm breedte en 43 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Meubella TV-Meubel Monaco Mat- 4 deuren

KleurZwart
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastTv meubel

Meer informatie en prijs

Omschrijving Meubella TV-Meubel Monaco Mat- 4 deuren

TV-Meubel Monaco is een prachtig ontworpen tv-meubel, met een stijlvolle afwerking in een neutrale mat zwarte kleur. Het meubelstuk is voorzien van maar liefst 4 deuren, waardoor je voldoende opbergruimte hebt om al je spullen netjes op te bergen. De deuren geven het meubel een elegante uitstraling en zorgen ervoor dat je alles gemakkelijk kunt organiseren. Dit tv-meubel is niet alleen functioneel, maar ook erg stijlvol. Het past perfect in een industrieel modern interieur en kan een compleet nieuwe sfeer in je huis creëren. Het is onderdeel van een uitgebreid woonprogramma, waardoor je de mogelijkheid hebt om je hele interieur op elkaar af te stemmen. Zo kun je een harmonieus geheel creëren in je huis. Wat dit tv-meubel extra bijzonder maakt, is dat er aan de achterzijde geen gat is om eventuele bedrading weg te werken. Dit zorgt voor een strakke en opgeruimde uitstraling. Je kunt dus met een gerust hart genieten van je favoriete films en series, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over rommelige kabels. Kortom, het TV-Meubel Monaco is niet alleen een functioneel meubelstuk, maar ook een eyecatcher in je interieur. Met zijn elegante design, ruime opbergruimte en passend bij moderne interieurs, is het een must-have voor iedereen die op zoek is naar een stijlvol en praktisch tv-meubel.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Meubella TV-Meubel Monaco Mat- 4 deuren

De Meubella TV-Meubel Monaco Mat- 4 deuren is een Tv meubel en dit is een Dichte kast, Met achterwand.

De Meubella TV-Meubel Monaco Mat- 4 deuren heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 170 cm
Diepte: 43 cm
Hoogte: 48 cm

De Meubella TV-Meubel Monaco Mat- 4 deuren is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Zwart. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Meubella TV-Meubel Monaco Mat- 4 deuren is .