1. Kast woonkamer
  2. Meubella TV-Meubel Vintar Eiken

Alles over Meubella TV-Meubel Vintar Eiken

4.5/5

Deze Meubella TV-Meubel Vintar Eiken past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Tv meubel is een Dichte kast, Met achterwand in de volgende afmetingen: 53 cm hoogte, 200 cm breedte en 42 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Meubella TV-Meubel Vintar Eiken

KleurEiken
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastTv meubel

Meer informatie en prijs

Omschrijving Meubella TV-Meubel Vintar Eiken

De Meubella TV-Meubel Vintar Eiken is een prachtig meubelstuk dat elegantie en functionaliteit combineert. Met zijn strakke ontwerp en warme eiken kleur voegt dit televisiemeubel een vleugje stijl toe aan elke ruimte. Met een indrukwekkende breedte van 201 centimeter biedt dit meubel voldoende opbergruimte voor al uw multimedia-apparatuur. Gemaakt van hoogwaardig spaanplaat, is dit meubel niet alleen duurzaam, maar ook gemakkelijk te onderhouden. Het beschikt over vier klepdeuren die eenvoudig te openen zijn via de bovenzijde. Het lamellen-effect aan de voorzijde voegt een speels element toe aan het strakke ontwerp. Bovendien staat dit meubel op zwarte hoge pootjes, waardoor het een luchtig en modern karakter krijgt. Dit TV-meubel is niet alleen geschikt voor industriële interieurs, maar ook voor hotelchique stijlen. Het kleur- en materiaalgebruik zorgt voor een veelzijdigheid die past bij verschillende interieurontwerpen. Of u nu van een stoere, industriële look houdt of een meer elegante, hotelchique sfeer wilt creëren, de Meubella TV-Meubel Vintar Eiken zal zeker een eyecatcher zijn in uw huis. Voeg dit meubel toe aan uw woonkamer en geniet van een stijlvolle en georganiseerde entertainmenthoek.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Meubella TV-Meubel Vintar Eiken

De Meubella TV-Meubel Vintar Eiken is een Tv meubel en dit is een Dichte kast, Met achterwand.

De Meubella TV-Meubel Vintar Eiken heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 200 cm
Diepte: 42 cm
Hoogte: 53 cm

De Meubella TV-Meubel Vintar Eiken is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Eiken. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Meubella TV-Meubel Vintar Eiken is .