1. Kast woonkamer
  2. Meubella Vitrinekast Marcos Eiken Antraciet

Alles over Meubella Vitrinekast Marcos Eiken Antraciet

4.5/5

Deze Meubella Vitrinekast Marcos Eiken Antraciet past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Vitrinekast is een Dichte kast in de volgende afmetingen: 149 cm hoogte, 90 cm breedte en 40 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Meubella Vitrinekast Marcos Eiken Antraciet

KleurBruin, Grijs
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank3 kg
Type kastVitrinekast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Meubella Vitrinekast Marcos Eiken Antraciet

De Meubella Vitrinekast Marcos Eiken Antraciet is een stijlvolle toevoeging aan jouw interieur. Het is een praktisch ontworpen kast in een moderne stijl. Deze vitrinekast is voorzien van twee openslaande deuren, waarvan het middelste gedeelte van de rechterdeur is gemaakt van glas. Hierdoor kun je jouw favoriete items tentoonstellen en tegelijkertijd beschermen tegen stof en vuil. Het binnenwerk van deze staande kast is voorzien van maar liefst zes houten legplanken. Dit biedt voldoende ruimte om je collecties, boeken of decoratieve items op een georganiseerde manier te presenteren. De vitrinekast is uitgevoerd in een elegante kleurencombinatie van eiken met antraciet, wat zorgt voor een tijdloze uitstraling die gemakkelijk te combineren is met verschillende interieurstijlen. Met de Meubella Vitrinekast Marcos Eiken Antraciet haal je niet alleen een functioneel meubelstuk in huis, maar ook een eyecatcher die je interieur naar een hoger niveau tilt. Creëer een gezellige sfeer en geef je woonruimte een stijlvolle touch met deze prachtige vitrinekast.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Meubella Vitrinekast Marcos Eiken Antraciet

De Meubella Vitrinekast Marcos Eiken Antraciet is een Vitrinekast en dit is een Dichte kast.

De Meubella Vitrinekast Marcos Eiken Antraciet heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 90 cm
Diepte: 40 cm
Hoogte: 149 cm

De Meubella Vitrinekast Marcos Eiken Antraciet is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Bruin, Grijs. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Meubella Vitrinekast Marcos Eiken Antraciet is 3 kg.