1. Kast woonkamer
  2. Meubella Vitrinekast Monaco EikenMet glas

Alles over Meubella Vitrinekast Monaco EikenMet glas

4.5/5

Deze Meubella Vitrinekast Monaco EikenMet glas past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Vitrinekast is een Deels open, deels dichte kast in de volgende afmetingen: 197 cm hoogte, 90 cm breedte en 43 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Meubella Vitrinekast Monaco EikenMet glas

KleurBruin, Grijs
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank5 kg
Type kastVitrinekast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Meubella Vitrinekast Monaco EikenMet glas

De Meubella Vitrinekast Monaco EikenMet glas is een prachtige toevoeging aan elk landelijk interieur. Met zijn ruime opbergmogelijkheden biedt deze staande vitrinekast voldoende ruimte om al je favoriete items tentoon te stellen. De Monaco vitrinekast heeft een charmante landelijke uitstraling die perfect past in elke landelijke woonkamer. Het meubelstuk is voorzien van 4 deuren, waarvan 2 deuren zijn uitgerust met glas. Achter deze glazen deuren bevinden zich legplanken waarop je je mooiste servies, decoratieve items of boeken kunt plaatsen. Bovendien is de kast aan de onderkant voorzien van een handige lade, waarin je bijvoorbeeld tafellinnen of andere accessoires kunt opbergen. Wat deze vitrinekast echt bijzonder maakt, is zijn robuuste uitstraling. Het stevige eikenhout en het glazen design creëren een unieke combinatie die gegarandeerd de aandacht trekt. Of je nu een lege hoek in je woonkamer wilt opvullen of een statement wilt maken met je interieur, de Meubella Vitrinekast Monaco EikenMet glas is de perfecte keuze. Voeg een vleugje landelijke charme toe aan je huis met deze prachtige vitrinekast.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Meubella Vitrinekast Monaco EikenMet glas

De Meubella Vitrinekast Monaco EikenMet glas is een Vitrinekast en dit is een Deels open, deels dichte kast.

De Meubella Vitrinekast Monaco EikenMet glas heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 90 cm
Diepte: 43 cm
Hoogte: 197 cm

De Meubella Vitrinekast Monaco EikenMet glas is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Bruin, Grijs. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Meubella Vitrinekast Monaco EikenMet glas is 5 kg.