1. Kast woonkamer
  2. Meubella Wandmeubel Pure- Donker eiken

Alles over Meubella Wandmeubel Pure- Donker eiken

4.5/5

Deze Meubella Wandmeubel Pure- Donker eiken past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Tv meubel is een Deels open, deels dichte kast, Met achterwand in de volgende afmetingen: 32 cm hoogte, 180 cm breedte en 33 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Meubella Wandmeubel Pure- Donker eiken

KleurZwart | Eiken
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastTv meubel

Meer informatie en prijs

Omschrijving Meubella Wandmeubel Pure- Donker eiken

Het Meubella Wandmeubel Pure- Donker eiken is een prachtige set van drie meubels die een ruime opbergmogelijkheid bieden. Deze meubels zijn gemaakt van hoogwaardig spaanplaat en hebben een imitatieprint met een melamine coating in de kleur donker eiken. De voorzijde van de meubels heeft een stralende hoogglans zwarte afwerking, wat een luxe uitstraling geeft. Deze set bestaat uit een tv-meubel, een opbergkast en een wandplank. Deze meubels kunnen samen in dezelfde ruimte geplaatst worden, maar ze kunnen ook afzonderlijk in verschillende kamers gebruikt worden. Het strakke ontwerp van dit meubelstuk maakt het perfect geschikt voor een modern interieur. Je kunt ervoor kiezen om de kasten aan de muur te bevestigen of om ze op de vloer te plaatsen. Naast de donker eiken uitvoering zijn er ook nog andere kleuren beschikbaar in de Pure collectie. Zo kun je het wandmeubel afstemmen op de rest van je interieur. Met deze set haal je niet alleen een functioneel meubelstuk in huis, maar ook een prachtig designelement dat je woonruimte naar een hoger niveau tilt.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Meubella Wandmeubel Pure- Donker eiken

De Meubella Wandmeubel Pure- Donker eiken is een Tv meubel en dit is een Deels open, deels dichte kast, Met achterwand.

De Meubella Wandmeubel Pure- Donker eiken heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 180 cm
Diepte: 33 cm
Hoogte: 32 cm

De Meubella Wandmeubel Pure- Donker eiken is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Zwart | Eiken. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Meubella Wandmeubel Pure- Donker eiken is .