1. Kast woonkamer
  2. Meubella Wandmeubel Variety- Betonlook

Alles over Meubella Wandmeubel Variety- Betonlook

4.5/5

Deze Meubella Wandmeubel Variety- Betonlook past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Tv meubel is een Dichte kast in de volgende afmetingen: 30 cm hoogte, 180 cm breedte en 33 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Meubella Wandmeubel Variety- Betonlook

KleurWit | Grijs
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastTv meubel

Meer informatie en prijs

Omschrijving Meubella Wandmeubel Variety- Betonlook

Het Meubella Wandmeubel Variety- Betonlook is een veelzijdige set van 4 meubels die zorgen voor voldoende opbergruimte. Deze meubels zijn gemaakt van spaanplaat en hebben een prachtige imitatieprint van betonlook, gecombineerd met een elegante witte afwerking. De set bestaat uit een tv-meubel, 2 opbergkasten en een wandplank. Deze meubels kunnen gezamenlijk in dezelfde ruimte worden geplaatst, waardoor een harmonieus geheel ontstaat. Maar ze kunnen ook individueel in verschillende ruimtes worden gebruikt om een unieke sfeer te creëren. Met het Meubella Wandmeubel Variety- Betonlook kun je jouw interieur op een stijlvolle en praktische manier naar een hoger niveau tillen. Wat dit wandmeubel extra speciaal maakt, is dat de kasten zowel hangend als staand gemonteerd kunnen worden. Dit geeft je de vrijheid om de meubels op de gewenste manier te plaatsen en zo optimaal gebruik te maken van jouw ruimte. Bovendien zorgt de hoogwaardige melamine coating voor een duurzame en onderhoudsvriendelijke afwerking. Kortom, het Meubella Wandmeubel Variety- Betonlook is een absolute aanwinst voor elk modern interieur.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Meubella Wandmeubel Variety- Betonlook

De Meubella Wandmeubel Variety- Betonlook is een Tv meubel en dit is een Dichte kast.

De Meubella Wandmeubel Variety- Betonlook heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 180 cm
Diepte: 33 cm
Hoogte: 30 cm

De Meubella Wandmeubel Variety- Betonlook is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Wit | Grijs. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Meubella Wandmeubel Variety- Betonlook is .