1. Kast woonkamer
  2. Meubella Wandmeubel Verity- Eiken

Alles over Meubella Wandmeubel Verity- Eiken

4.5/5

Deze Meubella Wandmeubel Verity- Eiken past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Tv meubel is een Dichte kast, Met achterwand in de volgende afmetingen: 32 cm hoogte, 180 cm breedte en 33 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Meubella Wandmeubel Verity- Eiken

KleurZwart | Eiken
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastTv meubel

Meer informatie en prijs

Omschrijving Meubella Wandmeubel Verity- Eiken

Het Meubella Wandmeubel Verity- Eiken is een prachtige set van 3 meubels die niet alleen een moderne uitstraling hebben, maar ook veel opbergruimte bieden. Deze set is gemaakt van hoogwaardig spaanplaat met een imitatieprint van eiken en zwart, wat zorgt voor een stijlvolle en tijdloze look. De set bestaat uit een tv-meubel, opbergkast en wandplank, die zowel samen in dezelfde ruimte kunnen worden geplaatst als individueel in verschillende ruimtes. Dit biedt veel flexibiliteit en maakt het mogelijk om het wandmeubel aan te passen aan jouw persoonlijke voorkeuren en behoeften. Een ander opvallend kenmerk van het Meubella Wandmeubel Verity- Eiken is dat de kasten zowel hangend als staand gemonteerd kunnen worden. Dit maakt het nog eenvoudiger om het meubel perfect te laten passen in jouw interieur. Of je nu op zoek bent naar een functioneel tv-meubel, extra opbergruimte of een decoratieve wandplank, het Meubella Wandmeubel Verity- Eiken biedt het allemaal. Met zijn strakke design en ruime opbergmogelijkheden is dit meubel een absolute must-have voor elk modern interieur.

Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Meubella Wandmeubel Verity- Eiken

De Meubella Wandmeubel Verity- Eiken is een Tv meubel en dit is een Dichte kast, Met achterwand.

De Meubella Wandmeubel Verity- Eiken heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 180 cm
Diepte: 33 cm
Hoogte: 32 cm

De Meubella Wandmeubel Verity- Eiken is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Zwart | Eiken. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Meubella Wandmeubel Verity- Eiken is .