1. Kast slaapkamer
  2. Miadomodo Set van 2 Nachtkastjes met Twee Lades Massief MDF Hout Kast Bijzettafel voor in de Slaapkamer49x34

Alles over Miadomodo Set van 2 Nachtkastjes met Twee Lades Massief MDF Hout Kast Bijzettafel voor in de Slaapkamer49x34

4.5/5

Deze Miadomodo Set van 2 Nachtkastjes met Twee Lades Massief MDF Hout Kast Bijzettafel voor in de Slaapkamer49x34 past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Nachtkastje is een Dichte kast in de volgende afmetingen: 50 cm hoogte, 29.50 cm breedte en 30 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Miadomodo Set van 2 Nachtkastjes met Twee Lades Massief MDF Hout Kast Bijzettafel voor in de Slaapkamer49x34

KleurWit
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastNachtkastje

Meer informatie en prijs

Omschrijving Miadomodo Set van 2 Nachtkastjes met Twee Lades Massief MDF Hout Kast Bijzettafel voor in de Slaapkamer49x34

NO DESCRIPTION

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Miadomodo Set van 2 Nachtkastjes met Twee Lades Massief MDF Hout Kast Bijzettafel voor in de Slaapkamer49x34

De Miadomodo Set van 2 Nachtkastjes met Twee Lades Massief MDF Hout Kast Bijzettafel voor in de Slaapkamer49x34 is een Nachtkastje en dit is een Dichte kast.

De Miadomodo Set van 2 Nachtkastjes met Twee Lades Massief MDF Hout Kast Bijzettafel voor in de Slaapkamer49x34 heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 29.50 cm
Diepte: 30 cm
Hoogte: 50 cm

De Miadomodo Set van 2 Nachtkastjes met Twee Lades Massief MDF Hout Kast Bijzettafel voor in de Slaapkamer49x34 is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Wit. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Miadomodo Set van 2 Nachtkastjes met Twee Lades Massief MDF Hout Kast Bijzettafel voor in de Slaapkamer49x34 is .