1. Kast woonkamer
  2. MIRA Home Boekenrek Boekenkast Industrieel Kasten Boekenkast Vintage

Alles over MIRA Home Boekenrek Boekenkast Industrieel Kasten Boekenkast Vintage

4.5/5

Deze MIRA Home Boekenrek Boekenkast Industrieel Kasten Boekenkast Vintage past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Boekenkast is een Open kast in de volgende afmetingen: 170 cm hoogte, 100 cm breedte en 30 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties MIRA Home Boekenrek Boekenkast Industrieel Kasten Boekenkast Vintage

KleurBruin
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank20 kg
Type kastBoekenkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving MIRA Home Boekenrek Boekenkast Industrieel Kasten Boekenkast Vintage

MIRA Home presenteert met trots het MIRA Home Boekenrek Boekenkast Industrieel Kasten Boekenkast Vintage. Dit unieke meubelstuk is ontworpen met oog voor stijl en duurzaamheid. Onze passie voor hoogwaardige meubels komt tot uiting in dit prachtige boekenrek. Met het MIRA Home Boekenrek Boekenkast Industrieel Kasten Boekenkast Vintage haal je niet alleen een functioneel meubelstuk in huis, maar ook een echte eyecatcher. Het industriële design geeft je interieur een stoere en eigentijdse uitstraling. Daarnaast zorgt de vintage afwerking voor een vleugje nostalgie en karakter. Dit boekenrek is niet zomaar een opbergsysteem, het is een kunstwerk op zich. Bij MIRA Home begrijpen we dat iedereen unieke wensen en behoeften heeft als het gaat om meubilair. Daarom bieden we een ruim assortiment aan originele meubelstukken, zodat je altijd iets kunt vinden dat perfect past bij jouw stijl en smaak. Laat je inspireren door ons uitgebreide aanbod en geef je interieur een persoonlijke touch met het MIRA Home Boekenrek Boekenkast Industrieel Kasten Boekenkast Vintage. Ontdek de perfecte combinatie van functionaliteit, kwaliteit en stijl met MIRA Home!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze MIRA Home Boekenrek Boekenkast Industrieel Kasten Boekenkast Vintage

De MIRA Home Boekenrek Boekenkast Industrieel Kasten Boekenkast Vintage is een Boekenkast en dit is een Open kast.

De MIRA Home Boekenrek Boekenkast Industrieel Kasten Boekenkast Vintage heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 100 cm
Diepte: 30 cm
Hoogte: 170 cm

De MIRA Home Boekenrek Boekenkast Industrieel Kasten Boekenkast Vintage is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Bruin. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze MIRA Home Boekenrek Boekenkast Industrieel Kasten Boekenkast Vintage is 20 kg.