1. Kast woonkamer
  2. MIRA Home Boekenrek Keukenkast Vakkenkast Industrieel 60x35x125

Alles over MIRA Home Boekenrek Keukenkast Vakkenkast Industrieel 60x35x125

4.5/5

Deze MIRA Home Boekenrek Keukenkast Vakkenkast Industrieel 60x35x125 past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Boekenkast is een in de volgende afmetingen: 125 cm hoogte, 60 cm breedte en 35 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties MIRA Home Boekenrek Keukenkast Vakkenkast Industrieel 60x35x125

KleurBruin, Zwart
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastBoekenkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving MIRA Home Boekenrek Keukenkast Vakkenkast Industrieel 60x35x125

MIRA Home's Boekenrek Keukenkast Vakkenkast Industrieel 60x35x125 is een prachtig meubelstuk dat perfect past bij jouw moderne interieur. Met zijn stijlvolle en duurzame ontwerp is dit rek niet alleen functioneel, maar ook een echte eyecatcher in elke ruimte. Dit multifunctionele rek biedt voldoende opbergruimte voor al je boeken, keukengerei, decoratieve voorwerpen en meer. De verschillende vakken zorgen voor een georganiseerde en overzichtelijke uitstraling, terwijl het industriële design een eigentijdse touch aan je interieur geeft. Het MIRA Home Boekenrek Keukenkast Vakkenkast Industrieel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is zorgvuldig vervaardigd om langdurig gebruik te garanderen. Met zijn afmetingen van 60x35x125 cm past dit rek perfect in elke kamer, of het nu je woonkamer, keuken of kantoor is. Dit meubelstuk is niet alleen praktisch, maar ook esthetisch aantrekkelijk. De combinatie van hout en metaal geeft een industriële en moderne uitstraling, terwijl de warme houttinten zorgen voor een gezellige sfeer. Het MIRA Home Boekenrek Keukenkast Vakkenkast Industrieel is de perfecte aanvulling op jouw interieur en zal zeker de aandacht trekken van al je gasten. Haal vandaag nog dit unieke meubelstuk in huis en geniet van stijlvolle op.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze MIRA Home Boekenrek Keukenkast Vakkenkast Industrieel 60x35x125

De MIRA Home Boekenrek Keukenkast Vakkenkast Industrieel 60x35x125 is een Boekenkast en dit is een .

De MIRA Home Boekenrek Keukenkast Vakkenkast Industrieel 60x35x125 heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 60 cm
Diepte: 35 cm
Hoogte: 125 cm

De MIRA Home Boekenrek Keukenkast Vakkenkast Industrieel 60x35x125 is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Bruin, Zwart. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze MIRA Home Boekenrek Keukenkast Vakkenkast Industrieel 60x35x125 is .