1. Kast woonkamer
  2. MIRA Home Boekenrek met 4 planken Industriële Stijl Duurzaam en Functioneel

Alles over MIRA Home Boekenrek met 4 planken Industriële Stijl Duurzaam en Functioneel

4.5/5

Deze MIRA Home Boekenrek met 4 planken Industriële Stijl Duurzaam en Functioneel past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Boekenkast is een Deels open, deels dichte kast in de volgende afmetingen: 173 cm hoogte, 56 cm breedte en 34 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties MIRA Home Boekenrek met 4 planken Industriële Stijl Duurzaam en Functioneel

KleurBruin
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank5 kg
Type kastBoekenkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving MIRA Home Boekenrek met 4 planken Industriële Stijl Duurzaam en Functioneel

Ons nieuwste meubelstuk, het MIRA Home Boekenrek met 4 planken, is een perfecte toevoeging aan jouw huis. Dit boekenrek is ontworpen in een industriële stijl, waardoor het een stoere en eigentijdse uitstraling heeft. Het is gemaakt van duurzame materialen, waardoor het niet alleen lang meegaat, maar ook een milieuvriendelijke keuze is. Met vier ruime planken biedt dit boekenrek voldoende opbergruimte voor al jouw favoriete boeken, tijdschriften, foto's en decoratieve items. Dankzij het functionele ontwerp is het boekenrek niet alleen geschikt voor de woonkamer, maar ook perfect voor gebruik in de studeerkamer, slaapkamer of zelfs in de keuken. Je kunt het boekenrek ook gebruiken om planten of andere decoratieve items tentoon te stellen en zo een persoonlijk tintje aan je interieur te geven. Bij MIRA HOME geloven we dat meubels niet alleen mooi moeten zijn, maar ook praktisch en duurzaam. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat dit boekenrek niet alleen een eyecatcher is in je interieur, maar ook voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Met het MIRA Home Boekenrek met 4 planken haal je niet alleen een functioneel meubelstuk in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur die lang meegaat. Waar wacht je nog op? Ontdek nu het MIRA Home assortiment en vind het perfecte meubelstuk dat past bij jouw stijl en wensen.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze MIRA Home Boekenrek met 4 planken Industriële Stijl Duurzaam en Functioneel

De MIRA Home Boekenrek met 4 planken Industriële Stijl Duurzaam en Functioneel is een Boekenkast en dit is een Deels open, deels dichte kast.

De MIRA Home Boekenrek met 4 planken Industriële Stijl Duurzaam en Functioneel heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 56 cm
Diepte: 34 cm
Hoogte: 173 cm

De MIRA Home Boekenrek met 4 planken Industriële Stijl Duurzaam en Functioneel is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Bruin. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze MIRA Home Boekenrek met 4 planken Industriële Stijl Duurzaam en Functioneel is 5 kg.