1. Kast woonkamer
  2. MIRA Home Dressoir Kasten Opbergkasten Industrieel Vintage Rustiek- 70x30x81

Alles over MIRA Home Dressoir Kasten Opbergkasten Industrieel Vintage Rustiek- 70x30x81

4.5/5

Deze MIRA Home Dressoir Kasten Opbergkasten Industrieel Vintage Rustiek- 70x30x81 past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Dressoir is een Deels open, deels dichte kast in de volgende afmetingen: 81 cm hoogte, 70 cm breedte en 0 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties MIRA Home Dressoir Kasten Opbergkasten Industrieel Vintage Rustiek- 70x30x81

KleurBruin
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank30 kg
Type kastDressoir

Meer informatie en prijs

Omschrijving MIRA Home Dressoir Kasten Opbergkasten Industrieel Vintage Rustiek- 70x30x81

Onze MIRA Home Dressoir Kasten Opbergkasten zijn een perfecte aanvulling op jouw interieur. Met een industriële vintage rustieke uitstraling voegen ze een vleugje karakter en warmte toe aan elke ruimte. De afmetingen van deze kast zijn 70x30x81, waardoor het een compacte maar functionele opbergoplossing is. Deze opbergkasten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor duurzaamheid en stevigheid. Ze zijn ontworpen met oog voor detail en vakmanschap, waardoor ze niet alleen praktisch, maar ook esthetisch aantrekkelijk zijn. Het dressoir heeft een ruim hoofdcompartiment waarin je al je spullen netjes kunt opbergen, van boeken tot decoratieve items. Bij MIRA Home geloven we in het creëren van een gezellige en persoonlijke sfeer in huis. Daarom bieden we meubels aan die zowel functioneel als stijlvol zijn. Onze opbergkasten passen perfect bij verschillende interieurstijlen, van een industrieel loft tot een landelijk huis. We streven naar tevredenheid van onze klanten en bieden daarom een uitstekende klantenservice aan. Bestel vandaag nog jouw MIRA Home Dressoir Kasten Opbergkasten en geef jouw interieur een unieke uitstraling!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze MIRA Home Dressoir Kasten Opbergkasten Industrieel Vintage Rustiek- 70x30x81

De MIRA Home Dressoir Kasten Opbergkasten Industrieel Vintage Rustiek- 70x30x81 is een Dressoir en dit is een Deels open, deels dichte kast.

De MIRA Home Dressoir Kasten Opbergkasten Industrieel Vintage Rustiek- 70x30x81 heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 70 cm
Diepte: 0 cm
Hoogte: 81 cm

De MIRA Home Dressoir Kasten Opbergkasten Industrieel Vintage Rustiek- 70x30x81 is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Bruin. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze MIRA Home Dressoir Kasten Opbergkasten Industrieel Vintage Rustiek- 70x30x81 is 30 kg.