1. Kast woonkamer
  2. MIRA HOME Industriële Boekenkast Duurzaam Hout en Metalen Frame Functioneel en Stijlvol 70x30x154.5 cm

Alles over MIRA HOME Industriële Boekenkast Duurzaam Hout en Metalen Frame Functioneel en Stijlvol 70x30x154.5 cm

4.5/5

Deze MIRA HOME Industriële Boekenkast Duurzaam Hout en Metalen Frame Functioneel en Stijlvol 70x30x154.5 cm past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Boekenkast is een Deels open, deels dichte kast in de volgende afmetingen: 154.50 cm hoogte, 70 cm breedte en 30 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties MIRA HOME Industriële Boekenkast Duurzaam Hout en Metalen Frame Functioneel en Stijlvol 70x30x154.5 cm

KleurBruin, Zwart
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank20 kg
Type kastBoekenkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving MIRA HOME Industriële Boekenkast Duurzaam Hout en Metalen Frame Functioneel en Stijlvol 70x30x154.5 cm

Ontdek de stijlvolle en duurzame MIRA HOME Industriële Boekenkast, gemaakt van hoogwaardig hout en een stevig metalen frame. Met zijn afmetingen van 70x30x154.5 cm biedt deze boekenkast voldoende ruimte om al je favoriete boeken, decoratieve items en persoonlijke bezittingen tentoon te stellen. Het unieke ontwerp van deze boekenkast combineert functionaliteit met een eigentijdse uitstraling. De warme, houten planken in combinatie met het stoere metalen frame zorgen voor een industriële look die perfect past in elk modern interieur. De stevige constructie garandeert een lange levensduur en biedt optimale ondersteuning voor al je kostbare boeken en accessoires. Bij MIRA HOME streven we ernaar om meubels te leveren die niet alleen functioneel zijn, maar ook stijlvol en duurzaam. Onze boekenkast is een perfect voorbeeld van ons vakmanschap en onze toewijding aan kwaliteit. Of je nu je boekencollectie wilt organiseren, je favoriete decoraties wilt laten zien of gewoon een statement wilt maken in je interieur, de MIRA HOME Industriële Boekenkast is de ideale keuze. Ontdek nu ons ruime assortiment aan originele meubelstukken en vind het perfecte meubilair dat past bij jouw wensen!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze MIRA HOME Industriële Boekenkast Duurzaam Hout en Metalen Frame Functioneel en Stijlvol 70x30x154.5 cm

De MIRA HOME Industriële Boekenkast Duurzaam Hout en Metalen Frame Functioneel en Stijlvol 70x30x154.5 cm is een Boekenkast en dit is een Deels open, deels dichte kast.

De MIRA HOME Industriële Boekenkast Duurzaam Hout en Metalen Frame Functioneel en Stijlvol 70x30x154.5 cm heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 70 cm
Diepte: 30 cm
Hoogte: 154.50 cm

De MIRA HOME Industriële Boekenkast Duurzaam Hout en Metalen Frame Functioneel en Stijlvol 70x30x154.5 cm is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Bruin, Zwart. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze MIRA HOME Industriële Boekenkast Duurzaam Hout en Metalen Frame Functioneel en Stijlvol 70x30x154.5 cm is 20 kg.