1. Kast gang
  2. MIRA Home Industriële Opbergkast Dressoir 2 Deuren en 2 lades- 70x30x80

Alles over MIRA Home Industriële Opbergkast Dressoir 2 Deuren en 2 lades- 70x30x80

4.5/5

Deze MIRA Home Industriële Opbergkast Dressoir 2 Deuren en 2 lades- 70x30x80 past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Ladekast is een Dichte kast in de volgende afmetingen: 80 cm hoogte, 70 cm breedte en 30 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties MIRA Home Industriële Opbergkast Dressoir 2 Deuren en 2 lades- 70x30x80

KleurBruin
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank10 kg
Type kastLadekast

Meer informatie en prijs

Omschrijving MIRA Home Industriële Opbergkast Dressoir 2 Deuren en 2 lades- 70x30x80

Ontdek de veelzijdige MIRA Home Industriële Opbergkast Dressoir met 2 deuren en 2 lades, de ideale aanvulling op elk interieur. Dit stijlvolle meubelstuk is niet alleen functioneel, maar ook duurzaam en van hoogwaardige kwaliteit. Bij MIRA HOME streven we ernaar om meubels te leveren die perfect passen bij jouw persoonlijke smaak en behoeften. Met zijn compacte afmetingen van 70x30x80 cm past dit opbergkast dressoir perfect in elke ruimte, of het nu de woonkamer, slaapkamer of hal is. De 2 deuren bieden voldoende opbergruimte voor het netjes opbergen van spullen, terwijl de 2 lades extra mogelijkheden bieden voor het organiseren van kleine items. De industriële uitstraling van dit dressoir geeft een stoere en trendy touch aan je interieur. Naast zijn functionaliteit en stijlvolle design is dit dressoir ook gemaakt van duurzame materialen. Het hoogwaardige hout en de stevige metalen handgrepen zorgen voor een lange levensduur van dit meubelstuk. Bij MIRA HOME geloven we in het leveren van meubels die niet alleen mooi zijn, maar ook een waardevolle investering zijn voor de toekomst. Kies voor de MIRA Home Industriële Opbergkast Dressoir en geniet van een stijlvolle en georganiseerde ruimte in huis.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze MIRA Home Industriële Opbergkast Dressoir 2 Deuren en 2 lades- 70x30x80

De MIRA Home Industriële Opbergkast Dressoir 2 Deuren en 2 lades- 70x30x80 is een Ladekast en dit is een Dichte kast.

De MIRA Home Industriële Opbergkast Dressoir 2 Deuren en 2 lades- 70x30x80 heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 70 cm
Diepte: 30 cm
Hoogte: 80 cm

De MIRA Home Industriële Opbergkast Dressoir 2 Deuren en 2 lades- 70x30x80 is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Bruin. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze MIRA Home Industriële Opbergkast Dressoir 2 Deuren en 2 lades- 70x30x80 is 10 kg.