1. Kast woonkamer
  2. MIRA Home Industriële Opbergkast Duurzaam Houten Design Georganiseerde Opbergruimte

Alles over MIRA Home Industriële Opbergkast Duurzaam Houten Design Georganiseerde Opbergruimte

4.5/5

Deze MIRA Home Industriële Opbergkast Duurzaam Houten Design Georganiseerde Opbergruimte past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Boekenkast is een Deels open, deels dicht in de volgende afmetingen: 167 cm hoogte, 37 cm breedte en 30 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties MIRA Home Industriële Opbergkast Duurzaam Houten Design Georganiseerde Opbergruimte

KleurBruin
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank15 kg
Type kastBoekenkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving MIRA Home Industriële Opbergkast Duurzaam Houten Design Georganiseerde Opbergruimte

MIRA HOME presenteert met trots de MIRA Home Industriële Opbergkast. Deze opbergkast is het perfecte meubelstuk voor iedereen die op zoek is naar een duurzaam en stijlvol design. Gemaakt van hoogwaardig hout, straalt deze kast kwaliteit en elegantie uit in elke ruimte. De MIRA Home Industriële Opbergkast biedt niet alleen een georganiseerde opbergruimte, maar ook een uniek ontwerp dat zich onderscheidt van traditionele opbergmeubels. Met zijn industriële uitstraling en moderne details past deze kast perfect in zowel moderne als klassieke interieurs. Naast het bieden van een prachtige toevoeging aan je interieur, is deze opbergkast ook zeer functioneel. De ruime opbergruimte biedt voldoende plaats voor al je persoonlijke bezittingen, terwijl de stevige constructie ervoor zorgt dat de kast lang meegaat. Of je nu kleding, boeken, servies of andere spullen wilt opbergen, de MIRA Home Industriële Opbergkast is de ideale keuze. Bij MIRA HOME streven we ernaar om meubels te leveren die niet alleen mooi zijn, maar ook van hoge kwaliteit en duurzaamheid. Met onze MIRA Home Industriële Opbergkast ben je verzekerd van een meubelstuk dat niet alleen functioneel is, maar ook een statement maakt in je interieur.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze MIRA Home Industriële Opbergkast Duurzaam Houten Design Georganiseerde Opbergruimte

De MIRA Home Industriële Opbergkast Duurzaam Houten Design Georganiseerde Opbergruimte is een Boekenkast en dit is een Deels open, deels dicht.

De MIRA Home Industriële Opbergkast Duurzaam Houten Design Georganiseerde Opbergruimte heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 37 cm
Diepte: 30 cm
Hoogte: 167 cm

De MIRA Home Industriële Opbergkast Duurzaam Houten Design Georganiseerde Opbergruimte is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Bruin. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze MIRA Home Industriële Opbergkast Duurzaam Houten Design Georganiseerde Opbergruimte is 15 kg.