1. Kast woonkamer
  2. Mobistoxx Commode BABEL, Walnoot/Notelaar/Grijs, Dressoir met 2 deuren en 3 lades, zonder LED

Alles over Mobistoxx Commode BABEL, Walnoot/Notelaar/Grijs, Dressoir met 2 deuren en 3 lades, zonder LED

4.5/5

Deze Mobistoxx Commode BABEL, Walnoot/Notelaar/Grijs, Dressoir met 2 deuren en 3 lades, zonder LED past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Dressoir is een Dichte kast in de volgende afmetingen: 70 cm hoogte, 132 cm breedte en 39 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Mobistoxx Commode BABEL, Walnoot/Notelaar/Grijs, Dressoir met 2 deuren en 3 lades, zonder LED

KleurBruin, Grijs
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastDressoir

Meer informatie en prijs

Omschrijving Mobistoxx Commode BABEL, Walnoot/Notelaar/Grijs, Dressoir met 2 deuren en 3 lades, zonder LED

De Mobistoxx Commode BABEL is een stijlvol meubelstuk dat perfect past in elk interieur. Met zijn prachtige combinatie van walnoot, notelaar en grijze kleuren, voegt deze commode een vleugje elegantie toe aan elke kamer. Deze commode is niet alleen een visueel aantrekkelijk meubelstuk, maar ook zeer functioneel. Met twee deuren en drie ruime lades biedt het voldoende opbergruimte voor al uw persoonlijke bezittingen. Het afgesloten opbergvolume houdt uw spullen veilig en georganiseerd, terwijl de twee uitstalplaatsen achter glas u de mogelijkheid geven om uw favoriete decoratieve voorwerpen te laten zien. Wat deze commode echt uniek maakt, is de indeling van de opbergruimte. Elk opbergvak is voorzien van een glazen deur en een legplank, waardoor u uw spullen gemakkelijk kunt ordenen en terugvinden. Of u nu kleding, boeken of andere persoonlijke items wilt opbergen, deze commode biedt voldoende ruimte en functionaliteit. Met de Mobistoxx Commode BABEL haalt u niet alleen een prachtig meubelstuk in huis, maar ook een handige oplossing voor al uw opbergbehoeften. Laat uw kamer stralen met dit elegante dressoir zonder LED, dat zowel een blikvanger als een functioneel meubelstuk is.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Mobistoxx Commode BABEL, Walnoot/Notelaar/Grijs, Dressoir met 2 deuren en 3 lades, zonder LED

De Mobistoxx Commode BABEL, Walnoot/Notelaar/Grijs, Dressoir met 2 deuren en 3 lades, zonder LED is een Dressoir en dit is een Dichte kast.

De Mobistoxx Commode BABEL, Walnoot/Notelaar/Grijs, Dressoir met 2 deuren en 3 lades, zonder LED heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 132 cm
Diepte: 39 cm
Hoogte: 70 cm

De Mobistoxx Commode BABEL, Walnoot/Notelaar/Grijs, Dressoir met 2 deuren en 3 lades, zonder LED is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Bruin, Grijs. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Mobistoxx Commode BABEL, Walnoot/Notelaar/Grijs, Dressoir met 2 deuren en 3 lades, zonder LED is .