1. Kast woonkamer
  2. Mobistoxx Tv-Meubel Babel, Walnoot/Notelaar/Grijs Tv-kast vanen 5 deuren, zonder LED

Alles over Mobistoxx Tv-Meubel Babel, Walnoot/Notelaar/Grijs Tv-kast vanen 5 deuren, zonder LED

4.5/5

Deze Mobistoxx Tv-Meubel Babel, Walnoot/Notelaar/Grijs Tv-kast vanen 5 deuren, zonder LED past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Tv meubel is een Dichte kast, Met achterwand in de volgende afmetingen: 126 cm hoogte, 270 cm breedte en 41 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Mobistoxx Tv-Meubel Babel, Walnoot/Notelaar/Grijs Tv-kast vanen 5 deuren, zonder LED

KleurNotelaar
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastTv meubel

Meer informatie en prijs

Omschrijving Mobistoxx Tv-Meubel Babel, Walnoot/Notelaar/Grijs Tv-kast vanen 5 deuren, zonder LED

De Mobistoxx Tv-Meubel Babel in de kleur Walnoot/Notelaar/Grijs is een prachtige toevoeging aan uw woonkamer. Deze tv-meubelset bestaat uit een ruim tv-meubel, twee muurkasten en twee legplanken, waardoor u optimaal gebruik kunt maken van de beschikbare ruimte in uw salon. De unieke en hedendaagse stijl van dit meubelstuk zorgt bovendien voor een frisse en moderne uitstraling in uw interieur. Het tv-meubel biedt voldoende opbergruimte met vijf deuren, waarachter u al uw mediatoestellen en accessoires gemakkelijk kunt opbergen. Of het nu gaat om uw dvd-speler, spelconsole of dvd-collectie, alles past netjes in dit meubel. Daarnaast is er geen LED-verlichting aanwezig, waardoor u zelf kunt bepalen hoe u uw tv-ervaring wilt verrijken. De kwaliteit van het materiaal is van hoog niveau, waardoor dit tv-meubel niet alleen een lust voor het oog is, maar ook duurzaam en stevig. De combinatie van de warme walnoot- en notelaarkleur met het moderne grijs creëert een harmonieus geheel dat moeiteloos past bij verschillende interieurstijlen. Met de Mobistoxx Tv-Meubel Babel haalt u niet alleen een functioneel meubelstuk in huis, maar ook een prachtig designobject dat uw woonkamer naar een hoger niveau tilt.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Mobistoxx Tv-Meubel Babel, Walnoot/Notelaar/Grijs Tv-kast vanen 5 deuren, zonder LED

De Mobistoxx Tv-Meubel Babel, Walnoot/Notelaar/Grijs Tv-kast vanen 5 deuren, zonder LED is een Tv meubel en dit is een Dichte kast, Met achterwand.

De Mobistoxx Tv-Meubel Babel, Walnoot/Notelaar/Grijs Tv-kast vanen 5 deuren, zonder LED heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 270 cm
Diepte: 41 cm
Hoogte: 126 cm

De Mobistoxx Tv-Meubel Babel, Walnoot/Notelaar/Grijs Tv-kast vanen 5 deuren, zonder LED is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Notelaar. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Mobistoxx Tv-Meubel Babel, Walnoot/Notelaar/Grijs Tv-kast vanen 5 deuren, zonder LED is .