1. Kast woonkamer
  2. Mobistoxx Tv-meubel Kingston/e eik Gasveren

Alles over Mobistoxx Tv-meubel Kingston/e eik Gasveren

4.5/5

Deze Mobistoxx Tv-meubel Kingston/e eik Gasveren past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Dichte kast, Met achterwand is een 32 cm in de volgende afmetingen: hoogte, 30 cm breedte en 160 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Mobistoxx Tv-meubel Kingston/e eik Gasveren

KleurZwarte eik
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastDichte kast, Met achterwand

Meer informatie en prijs

Omschrijving Mobistoxx Tv-meubel Kingston/e eik Gasveren

Dit tv-meubel KINGSTON in zwart is de perfecte aanvulling op een modern interieur. Met zijn elegante en trendy uitstraling past het moeiteloos bij elke inrichting. Of je nu het tv-meubel aan de muur wilt bevestigen of liever op de grond plaatst, beide opties zijn mogelijk! De pootjes worden standaard meegeleverd, zodat je zelf kunt bepalen hoe je het meubel wilt plaatsen. De klapdeur van dit tv-meubel is uitgerust met een handig push-to-open systeem, wat zorgt voor een strak design zonder handgrepen. Daarnaast is de deur aan beide zijden voorzien van gasveren, waardoor deze geleidelijk opent en je niet bang hoeft te zijn dat deze plotseling dichtvalt. Bovendien zijn er kabeldoorgangen voorzien, waardoor je al je kabels netjes kunt opbergen en wegwerken. Zo blijft je entertainmenthoek opgeruimd en overzichtelijk. Dit tv-meubel is gemaakt van hoogwaardige spaanplaat, wat zorgt voor een stevige en duurzame constructie. De zwarte kleur geeft een moderne en stijlvolle uitstraling aan je interieur. Met het tv-meubel KINGSTON haal je niet alleen een functioneel meubelstuk in huis, maar ook een eyecatcher die de sfeer in je woonkamer versterkt. Kies voor kwaliteit en stijl met dit tv-meubel van Mobistoxx.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Mobistoxx Tv-meubel Kingston/e eik Gasveren

De Mobistoxx Tv-meubel Kingston/e eik Gasveren is een Dichte kast, Met achterwand en dit is een 32 cm.

De Mobistoxx Tv-meubel Kingston/e eik Gasveren heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 30 cm
Diepte: 160 cm
Hoogte:

De Mobistoxx Tv-meubel Kingston/e eik Gasveren is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Zwarte eik. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Mobistoxx Tv-meubel Kingston/e eik Gasveren is .