1. Kast gang
  2. My Little Pony Opberg kast

Alles over My Little Pony Opberg kast

4.5/5

Deze My Little Pony Opberg kast past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Ladekast is een Open kast in de volgende afmetingen: 59.50 cm hoogte, 62.50 cm breedte en 29.50 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties My Little Pony Opberg kast

KleurMulti
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank10 kg
Type kastLadekast

Meer informatie en prijs

Omschrijving My Little Pony Opberg kast

Met de My Little Pony Opberg kast kunnen al je spulletjes netjes worden opgeborgen. Deze vrolijke opbergkast is niet alleen praktisch, maar zorgt er ook voor dat opruimen een groot feest wordt! De kast is speciaal ontworpen voor My Little Pony fans en zal zeker een glimlach op het gezicht van elk kind toveren. De opbergkast is voorzien van kleurrijke afbeeldingen van de geliefde My Little Pony karakters, zoals Twilight Sparkle, Rainbow Dash en Pinkie Pie. Dit zorgt voor een speelse en magische uitstraling in elke kinderkamer. De kast heeft verschillende compartimenten en lades, waardoor je al je spullen georganiseerd kunt opbergen. Van speelgoed en boeken tot knuffels en kleding, alles kan een eigen plekje krijgen in deze handige opbergkast. Naast het praktische aspect, is de My Little Pony Opberg kast ook een leuke toevoeging aan de kinderkamer. Het zal niet alleen de verbeelding van je kind stimuleren, maar ook bijdragen aan een opgeruimde en overzichtelijke omgeving. Met deze opbergkast wordt opruimen een avontuur en kunnen kinderen al hun favoriete My Little Pony spulletjes gemakkelijk terugvinden. Creëer een magische en georganiseerde ruimte voor je kind met de My Little Pony Opberg kast!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze My Little Pony Opberg kast

De My Little Pony Opberg kast is een Ladekast en dit is een Open kast.

De My Little Pony Opberg kast heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 62.50 cm
Diepte: 29.50 cm
Hoogte: 59.50 cm

De My Little Pony Opberg kast is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Multi. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze My Little Pony Opberg kast is 10 kg.