1. Kast slaapkamer
  2. Nachtkast Zwevend Nachtkastje Nachtkastjes Nachtkastjes industrieel Nachtkastje Beige

Alles over Nachtkast Zwevend Nachtkastje Nachtkastjes Nachtkastjes industrieel Nachtkastje Beige

4.5/5

Deze Nachtkast Zwevend Nachtkastje Nachtkastjes Nachtkastjes industrieel Nachtkastje Beige past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Nachtkastje is een Deels open, deels dichte kast in de volgende afmetingen: 29 cm hoogte, 40 cm breedte en 33 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Nachtkast Zwevend Nachtkastje Nachtkastjes Nachtkastjes industrieel Nachtkastje Beige

KleurBeige
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank8 kg
Type kastNachtkastje

Meer informatie en prijs

Omschrijving Nachtkast Zwevend Nachtkastje Nachtkastjes Nachtkastjes industrieel Nachtkastje Beige

Dit zwevende nachtkastje is niet alleen functioneel, maar ook een prachtige toevoeging aan je slaapkamer. Met zijn eenvoudige en elegante ontwerp past hij perfect in elke interieurstijl. Het nachtkastje biedt voldoende ruimte om al je spullen georganiseerd te houden, van boeken tot opladers en andere kleine voorwerpen die je graag binnen handbereik wilt houden. Wat dit nachtkastje extra speciaal maakt, is het feit dat het aan de muur kan worden gemonteerd. Hierdoor zweeft het als het ware boven de vloer, wat een moderne en unieke uitstraling geeft aan je slaapkamer. Bovendien zorgt de zwevende constructie ervoor dat je gemakkelijk kunt schoonmaken onder het nachtkastje, waardoor het onderhoud een fluitje van een cent is. Dit nachtkastje is uitgevoerd in een stijlvolle beige kleur, waardoor het naadloos kan worden gecombineerd met andere meubelstukken in je slaapkamer. Of je nu een industrieel, minimalistisch of modern interieur hebt, dit nachtkastje voegt een vleugje elegantie toe aan elke ruimte. Dus creëer de perfecte sfeer in je slaapkamer en geniet van de functionaliteit en schoonheid van dit zwevende nachtkastje.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Nachtkast Zwevend Nachtkastje Nachtkastjes Nachtkastjes industrieel Nachtkastje Beige

De Nachtkast Zwevend Nachtkastje Nachtkastjes Nachtkastjes industrieel Nachtkastje Beige is een Nachtkastje en dit is een Deels open, deels dichte kast.

De Nachtkast Zwevend Nachtkastje Nachtkastjes Nachtkastjes industrieel Nachtkastje Beige heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 40 cm
Diepte: 33 cm
Hoogte: 29 cm

De Nachtkast Zwevend Nachtkastje Nachtkastjes Nachtkastjes industrieel Nachtkastje Beige is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Beige. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Nachtkast Zwevend Nachtkastje Nachtkastjes Nachtkastjes industrieel Nachtkastje Beige is 8 kg.