1. Kast slaapkamer
  2. Nachtkastje halkastje -hoog industrieelbeton kleurig

Alles over Nachtkastje halkastje -hoog industrieelbeton kleurig

4.5/5

Deze Nachtkastje halkastje -hoog industrieelbeton kleurig past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Nachtkastje is een Deels open, deels dichte kast in de volgende afmetingen: 64 cm hoogte, 30 cm breedte en 35 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Nachtkastje halkastje -hoog industrieelbeton kleurig

KleurGrijs beton kleurig
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastNachtkastje

Meer informatie en prijs

Omschrijving Nachtkastje halkastje -hoog industrieelbeton kleurig

Dit nachtkastje halkastje in industrieelbeton kleur is een ware aanwinst voor uw interieur. Met zijn eenvoudige maar praktische ontwerp past het perfect in elke moderne woonomgeving. Maar dit veelzijdige kastje is niet alleen geschikt voor naast uw bed, het kan ook dienen als een handig opbergmeubel in de hal, woonkamer, badkamer of zelfs in iedere andere ruimte van uw huis. Dankzij het open vak aan de bovenzijde en de opbergruimte achter de deur biedt dit kastje voldoende ruimte om al uw spullen netjes op te bergen. Of het nu gaat om boeken, tijdschriften, sleutels, toiletartikelen of andere kleine voorwerpen, u kunt ze allemaal moeiteloos organiseren in dit nachtkastje halkastje. Met afmetingen van 30 cm breed, 35 cm diep en 64 cm hoog is het compact genoeg om in elke ruimte te passen, zonder dat het teveel ruimte inneemt. Dit nachtkastje halkastje is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat u het kunt aanpassen aan uw persoonlijke stijl en interieur. Bovendien is het kastje eenvoudig en snel te monteren met behulp van de meegeleverde montagehandleiding en bevestigingsmateriaal. Kies voor dit stijlvolle en functionele nachtkastje halkastje en geniet van de vele mogelijkheden die het biedt voor het organiseren van uw spullen in uw woning.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Nachtkastje halkastje -hoog industrieelbeton kleurig

De Nachtkastje halkastje -hoog industrieelbeton kleurig is een Nachtkastje en dit is een Deels open, deels dichte kast.

De Nachtkastje halkastje -hoog industrieelbeton kleurig heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 30 cm
Diepte: 35 cm
Hoogte: 64 cm

De Nachtkastje halkastje -hoog industrieelbeton kleurig is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Grijs beton kleurig. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Nachtkastje halkastje -hoog industrieelbeton kleurig is .