1. Kast slaapkamer
  2. Nachtkastje Links Stijlvol Antraciet Eiken DesignDuurzaam Melamine Materiaal

Alles over Nachtkastje Links Stijlvol Antraciet Eiken DesignDuurzaam Melamine Materiaal

4.5/5

Deze Nachtkastje Links Stijlvol Antraciet Eiken DesignDuurzaam Melamine Materiaal past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Nachtkastje is een Open kast in de volgende afmetingen: 60 cm hoogte, 25 cm breedte en 27 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Nachtkastje Links Stijlvol Antraciet Eiken DesignDuurzaam Melamine Materiaal

KleurBruin, Grijs
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastNachtkastje

Meer informatie en prijs

Omschrijving Nachtkastje Links Stijlvol Antraciet Eiken DesignDuurzaam Melamine Materiaal

Ben je op zoek naar een stijlvol en praktisch nachtkastje dat perfect naast je bed past? Dan is het Nachtkastje Links in antraciet en eiken uitvoering met de afmetingen van 25x60x27cm en gemaakt van duurzaam melamine materiaal de ideale keuze voor jou! Dit eigentijdse nachtkastje combineert een strak design met een prachtige antraciet en eiken afwerking. Het biedt voldoende opbergruimte voor je favoriete boeken, een leeslampje en andere spulletjes die je graag binnen handbereik hebt tijdens het slapen. Dankzij het duurzame melamine materiaal is dit nachtkastje niet alleen stijlvol, maar ook zeer praktisch en gemakkelijk te onderhouden. De stevige constructie zorgt ervoor dat het nachtkastje jarenlang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik. Daarnaast is het voorzien van een ruim open vak en een handige lade, zodat je al je spullen georganiseerd kunt opbergen. Het nachtkastje heeft een ideale hoogte, waardoor je gemakkelijk bij je spullen kunt terwijl je in bed ligt. Geniet van een opgeruimde en stijlvolle slaapkamer met het Nachtkastje Links - antraciet & eiken - 25x60x27cm - melamine.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Nachtkastje Links Stijlvol Antraciet Eiken DesignDuurzaam Melamine Materiaal

De Nachtkastje Links Stijlvol Antraciet Eiken DesignDuurzaam Melamine Materiaal is een Nachtkastje en dit is een Open kast.

De Nachtkastje Links Stijlvol Antraciet Eiken DesignDuurzaam Melamine Materiaal heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 25 cm
Diepte: 27 cm
Hoogte: 60 cm

De Nachtkastje Links Stijlvol Antraciet Eiken DesignDuurzaam Melamine Materiaal is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Bruin, Grijs. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Nachtkastje Links Stijlvol Antraciet Eiken DesignDuurzaam Melamine Materiaal is .