1. Kast slaapkamer
  2. Nachtkastje ZwevendHoogte -Lengte -Breedte Kleur- Hardhout

Alles over Nachtkastje ZwevendHoogte -Lengte -Breedte Kleur- Hardhout

4.5/5

Deze Nachtkastje ZwevendHoogte -Lengte -Breedte Kleur- Hardhout past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Nachtkastje is een Open kast in de volgende afmetingen: 36 cm hoogte, 34 cm breedte en 40 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Nachtkastje ZwevendHoogte -Lengte -Breedte Kleur- Hardhout

KleurGoud
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastNachtkastje

Meer informatie en prijs

Omschrijving Nachtkastje ZwevendHoogte -Lengte -Breedte Kleur- Hardhout

Dit elegante zwevende nachtkastje is een perfecte aanvulling op elke slaapkamer. Met een hoogte van 36 cm, een lengte van 40 cm en een breedte van 34 cm, biedt het voldoende ruimte voor al je nachtelijke benodigdheden. Het is gemaakt van hoogwaardig hardhout, waardoor het niet alleen duurzaam is, maar ook een prachtige toevoeging aan je interieur. Wat dit nachtkastje echt uniek maakt, is de kleur. In plaats van de traditionele houttinten, is dit nachtkastje uitgevoerd in een prachtige gouden kleur. Het voegt een vleugje luxe en glamour toe aan je slaapkamer en geeft het een unieke uitstraling. De zwevende constructie zorgt ervoor dat het nachtkastje lijkt te zweven boven de grond, waardoor het een moderne en minimalistische uitstraling heeft. Naast het feit dat het een functioneel meubelstuk is, is dit nachtkastje ook een decoratief element in je slaapkamer. Het biedt niet alleen opbergruimte voor je boeken, wekker en andere persoonlijke spullen, maar het is ook een stijlvolle eyecatcher. Of je nu een moderne, Scandinavische of klassieke inrichting hebt, dit zwevende nachtkastje in goud zal zeker de aandacht trekken en je slaapkamer een luxueuze uitstraling geven.

Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Nachtkastje ZwevendHoogte -Lengte -Breedte Kleur- Hardhout

De Nachtkastje ZwevendHoogte -Lengte -Breedte Kleur- Hardhout is een Nachtkastje en dit is een Open kast.

De Nachtkastje ZwevendHoogte -Lengte -Breedte Kleur- Hardhout heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 34 cm
Diepte: 40 cm
Hoogte: 36 cm

De Nachtkastje ZwevendHoogte -Lengte -Breedte Kleur- Hardhout is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Goud. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Nachtkastje ZwevendHoogte -Lengte -Breedte Kleur- Hardhout is .