1. Kast slaapkamer
  2. Nachtkastjes Set van 2 Lade handgreep

Alles over Nachtkastjes Set van 2 Lade handgreep

4.5/5

Deze Nachtkastjes Set van 2 Lade handgreep past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Nachtkastje is een Dichte kast in de volgende afmetingen: 50 cm hoogte, 40 cm breedte en 35 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Nachtkastjes Set van 2 Lade handgreep

KleurWit
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastNachtkastje

Meer informatie en prijs

Omschrijving Nachtkastjes Set van 2 Lade handgreep

Dit Nachtkastjes Set van 2 Lade handgreep is perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een praktische en stijlvolle oplossing voor hun slaapkamer. Met afmetingen van 50x40x35 cm neemt het niet veel ruimte in beslag, maar biedt het voldoende opbergruimte dankzij de legplanken bovenop en in het schap. Het nachtkastje is voorzien van een soepel lopende lade met een chroomkleurige handgreep, waardoor het gemakkelijk is om je persoonlijke spullen georganiseerd te houden. Of je nu je wekker, je favoriete boek of andere kleine items wilt opbergen, dit nachtkastje heeft genoeg ruimte om aan al je behoeften te voldoen. Naast zijn functionaliteit is dit nachtkastje ook een prachtige toevoeging aan je slaapkamer. Het strakke en moderne ontwerp past perfect bij elke interieurstijl. Het is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is duurzaam en stevig. De neutrale kleur zorgt ervoor dat het nachtkastje gemakkelijk te combineren is met andere meubelstukken in je slaapkamer. Kortom, dit Nachtkastjes Set van 2 Lade handgreep is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een praktisch en stijlvol nachtkastje. Met voldoende opbergruimte en een elegant ontwerp is het de perfecte aanvulling op elke slaapkamer.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Nachtkastjes Set van 2 Lade handgreep

De Nachtkastjes Set van 2 Lade handgreep is een Nachtkastje en dit is een Dichte kast.

De Nachtkastjes Set van 2 Lade handgreep heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 40 cm
Diepte: 35 cm
Hoogte: 50 cm

De Nachtkastjes Set van 2 Lade handgreep is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Wit. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Nachtkastjes Set van 2 Lade handgreep is .