1. Kast slaapkamer
  2. nachtkastjes set van 2 met lade en kast, verstelbare legplanknachtkastjes, bijzettafelset

Alles over nachtkastjes set van 2 met lade en kast, verstelbare legplanknachtkastjes, bijzettafelset

4.5/5

Deze nachtkastjes set van 2 met lade en kast, verstelbare legplanknachtkastjes, bijzettafelset past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Nachtkastje is een Dichte kast in de volgende afmetingen: 60 cm hoogte, 40 cm breedte en 35 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties nachtkastjes set van 2 met lade en kast, verstelbare legplanknachtkastjes, bijzettafelset

KleurZwart
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank25 kg
Type kastNachtkastje

Meer informatie en prijs

Omschrijving nachtkastjes set van 2 met lade en kast, verstelbare legplanknachtkastjes, bijzettafelset

Dit nachtkastjes set van 2 is de perfecte aanvulling op jouw slaapkamer! Met een lade en een kast biedt deze set voldoende opbergruimte voor al jouw spullen. De verstelbare legplanknachtkastjes zorgen ervoor dat je gemakkelijk de hoogte kunt aanpassen naar jouw wensen. Deze nachtkastjes zijn gemaakt van hoogwaardig CARB-conform MDF, waardoor ze duurzaam en stevig zijn. De mooie uitstraling van het materiaal geeft een luxe uitstraling aan jouw slaapkamer. Met de totale afmetingen van 40 cm x 35 cm x 60 cm (l x b x h) passen deze nachtkastjes perfect naast jouw bed. Naast de praktische opbergruimte en het mooie design, biedt deze bijzettafelset ook nog eens extra functionaliteit. Gebruik ze als nachtkastjes om je boeken, telefoon en andere benodigdheden binnen handbereik te houden, of plaats ze in de woonkamer als bijzettafels voor het neerzetten van drankjes en snacks tijdens een gezellige filmavond. Met deze nachtkastjes set van 2 haal je niet alleen functionaliteit in huis, maar ook stijl en elegantie. Creëer een harmonieuze en georganiseerde sfeer in jouw slaapkamer met deze mooie en praktische nachtkastjes.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze nachtkastjes set van 2 met lade en kast, verstelbare legplanknachtkastjes, bijzettafelset

De nachtkastjes set van 2 met lade en kast, verstelbare legplanknachtkastjes, bijzettafelset is een Nachtkastje en dit is een Dichte kast.

De nachtkastjes set van 2 met lade en kast, verstelbare legplanknachtkastjes, bijzettafelset heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 40 cm
Diepte: 35 cm
Hoogte: 60 cm

De nachtkastjes set van 2 met lade en kast, verstelbare legplanknachtkastjes, bijzettafelset is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Zwart. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze nachtkastjes set van 2 met lade en kast, verstelbare legplanknachtkastjes, bijzettafelset is 25 kg.