1. Kast slaapkamer
  2. Nachtkastjes set van 2 Nachtkastje zwevend Nachtkastje Nachtkast Met lade Wandmontage

Alles over Nachtkastjes set van 2 Nachtkastje zwevend Nachtkastje Nachtkast Met lade Wandmontage

4.5/5

Deze Nachtkastjes set van 2 Nachtkastje zwevend Nachtkastje Nachtkast Met lade Wandmontage past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Nachtkastje is een Deels open, deels dichte kast in de volgende afmetingen: 22.50 cm hoogte, 35 cm breedte en 32 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Nachtkastjes set van 2 Nachtkastje zwevend Nachtkastje Nachtkast Met lade Wandmontage

KleurWit
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank8 kg
Type kastNachtkastje

Meer informatie en prijs

Omschrijving Nachtkastjes set van 2 Nachtkastje zwevend Nachtkastje Nachtkast Met lade Wandmontage

Deze adembenemende set van 2 zwevende nachtkastjes is de perfecte aanvulling op je slaapkamer. Met voldoende ruimte om al je benodigdheden op te bergen, zoals boeken, opladers en andere persoonlijke spullen, bieden deze nachtkastjes niet alleen functionaliteit, maar ook een stijlvolle uitstraling. Het unieke ontwerp van deze nachtkastjes maakt het mogelijk om ze zwevend aan de wand te monteren, waardoor ze een minimalistische en moderne uitstraling geven aan je slaapkamer. De strakke lijnen en het gebruik van hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat deze nachtkastjes een eyecatcher worden in elke slaapkamer. De nachtkastjes zijn voorzien van een handige lade waarin je je spullen gemakkelijk kunt opbergen en een open vak waarin je bijvoorbeeld je favoriete boek kunt plaatsen. Door hun zwevende ontwerp nemen ze geen vloerruimte in beslag, waardoor ze perfect zijn voor kleinere slaapkamers. Met deze set van 2 zwevende nachtkastjes voeg je niet alleen functionaliteit toe aan je slaapkamer, maar creëer je ook een elegante en moderne sfeer. Geniet van het gemak en de stijl die deze nachtkastjes bieden en geef je slaapkamer een upgrade met deze prachtige set.

Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Nachtkastjes set van 2 Nachtkastje zwevend Nachtkastje Nachtkast Met lade Wandmontage

De Nachtkastjes set van 2 Nachtkastje zwevend Nachtkastje Nachtkast Met lade Wandmontage is een Nachtkastje en dit is een Deels open, deels dichte kast.

De Nachtkastjes set van 2 Nachtkastje zwevend Nachtkastje Nachtkast Met lade Wandmontage heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 35 cm
Diepte: 32 cm
Hoogte: 22.50 cm

De Nachtkastjes set van 2 Nachtkastje zwevend Nachtkastje Nachtkast Met lade Wandmontage is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Wit. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Nachtkastjes set van 2 Nachtkastje zwevend Nachtkastje Nachtkast Met lade Wandmontage is 8 kg.