1. Kast woonkamer
  2. Nancy’s Boekenkast Vintage Kast Voor Boeken Opbergkast Rechthoekige Vakken

Alles over Nancy's Boekenkast Vintage Kast Voor Boeken Opbergkast Rechthoekige Vakken

4.5/5

Deze Nancy's Boekenkast Vintage Kast Voor Boeken Opbergkast Rechthoekige Vakken past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Boekenkast is een Open kast in de volgende afmetingen: 190.50 cm hoogte, 70 cm breedte en 24 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Nancy's Boekenkast Vintage Kast Voor Boeken Opbergkast Rechthoekige Vakken

KleurVintage hout
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank15 kg
Type kastBoekenkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Nancy's Boekenkast Vintage Kast Voor Boeken Opbergkast Rechthoekige Vakken

Onze Nancy's Boekenkast Vintage Kast Voor Boeken Opbergkast Rechthoekige Vakken is de perfecte toevoeging aan je interieur. Deze prachtige boekenkast is niet alleen functioneel, maar voegt ook een vleugje vintage charme toe aan elke ruimte. Met zijn rechthoekige vakken biedt deze kast voldoende opbergruimte voor al je favoriete boeken, tijdschriften en decoratieve items. Deze boekenkast is gemaakt van hoogwaardig hout en is zorgvuldig ontworpen om duurzaamheid en stevigheid te garanderen. Het vintage design met zijn elegante rondingen en verfijnde afwerking maakt deze kast tot een ware eyecatcher in elke kamer. Of je nu een liefhebber bent van klassieke romans, spannende thrillers of inspirerende non-fictie, Nancy's Boekenkast biedt voldoende ruimte om al je favoriete werken te organiseren en te tonen. Daarnaast is deze boekenkast niet alleen geschikt voor het opbergen van boeken, maar kan hij ook gebruikt worden voor het tentoonstellen van foto's, planten of andere persoonlijke pronkstukken. Met zijn tijdloze uitstraling past deze kast perfect in zowel moderne als traditionele interieurs. Creëer je eigen persoonlijke bibliotheek en geef je kamer een unieke uitstraling met Nancy's Boekenkast Vintage Kast Voor Boeken Opbergkast Rechthoekige Vakken.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Nancy's Boekenkast Vintage Kast Voor Boeken Opbergkast Rechthoekige Vakken

De Nancy's Boekenkast Vintage Kast Voor Boeken Opbergkast Rechthoekige Vakken is een Boekenkast en dit is een Open kast.

De Nancy's Boekenkast Vintage Kast Voor Boeken Opbergkast Rechthoekige Vakken heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 70 cm
Diepte: 24 cm
Hoogte: 190.50 cm

De Nancy's Boekenkast Vintage Kast Voor Boeken Opbergkast Rechthoekige Vakken is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Vintage hout. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Nancy's Boekenkast Vintage Kast Voor Boeken Opbergkast Rechthoekige Vakken is 15 kg.