1. Kast woonkamer
  2. Navaris boekenkast kind met wieltjes Houten boekenrek voor de kinderkamer met 3 vakkenOrganizer voor boeken en

Alles over Navaris boekenkast kind met wieltjes Houten boekenrek voor de kinderkamer met 3 vakkenOrganizer voor boeken en

4.5/5

Deze Navaris boekenkast kind met wieltjes Houten boekenrek voor de kinderkamer met 3 vakkenOrganizer voor boeken en past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Boekenkast is een in de volgende afmetingen: 40.20 cm hoogte, 58.40 cm breedte en 40 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Navaris boekenkast kind met wieltjes Houten boekenrek voor de kinderkamer met 3 vakkenOrganizer voor boeken en

KleurWit
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastBoekenkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Navaris boekenkast kind met wieltjes Houten boekenrek voor de kinderkamer met 3 vakkenOrganizer voor boeken en

"NETTE KINDERKAMER: Geen rondzwervende boeken meer; berg ze netjes op in deze boekenkast. De drie vakken bieden ook ruimte voor het opbergen van klein speelgoed. Op deze manier blijft de kinderkamer georganiseerd. KINDVRIENDELIJK: De afgeronde hoeken zorgen ervoor dat de boekenkast veilig is voor kinderen. Dankzij het ontwerp met drie vakken kunnen de boeken met de voorkant naar voren worden opgeborgen, zodat je kind gemakkelijk zijn favoriete boek kan kiezen. DETAILS: De kinderboekenkast is gemaakt van wit MDF met gekleurde stippen aan de zijkanten. De afmetingen zijn 60 x 51 x 40 cm. OP WIELEN: Dankzij de vier wieltjes is deze boekenkast handig te verplaatsen, zelfs wanneer deze vol zit met boeken of speelgoed. Dit maakt het gemakkelijk om de perfecte plek in de kinderkamer te vinden voor het rek. LET OP: De boekenkast moet nog in elkaar worden gezet na ontvangst; alle benodigde schroeven zijn inbegrepen bij de levering. De montage moet door een volwassene worden uitgevoerd! NIEUWE DETAILS: Deze boekenkast is voorzien van een extra kenmerk dat kinderen zal aanspreken: een geheim compartiment aan de achterkant van het rek! Dit verborgen vak biedt een spannende plek om kleine schatten te verstoppen en voegt een speels element toe aan de kinderkamer. Bovendien heeft de boekenkast een.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Navaris boekenkast kind met wieltjes Houten boekenrek voor de kinderkamer met 3 vakkenOrganizer voor boeken en

De Navaris boekenkast kind met wieltjes Houten boekenrek voor de kinderkamer met 3 vakkenOrganizer voor boeken en is een Boekenkast en dit is een .

De Navaris boekenkast kind met wieltjes Houten boekenrek voor de kinderkamer met 3 vakkenOrganizer voor boeken en heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 58.40 cm
Diepte: 40 cm
Hoogte: 40.20 cm

De Navaris boekenkast kind met wieltjes Houten boekenrek voor de kinderkamer met 3 vakkenOrganizer voor boeken en is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Wit. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Navaris boekenkast kind met wieltjes Houten boekenrek voor de kinderkamer met 3 vakkenOrganizer voor boeken en is .