1. Kast woonkamer
  2. ndustrieel wandkast/wandrek-open vakkenkast met massief hout/metaal F16

Alles over ndustrieel wandkast/wandrek-open vakkenkast met massief hout/metaal F16

4.5/5

Deze ndustrieel wandkast/wandrek-open vakkenkast met massief hout/metaal F16 past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Boekenkast is een Open kast in de volgende afmetingen: 185 cm hoogte, 170 cm breedte en 28 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties ndustrieel wandkast/wandrek-open vakkenkast met massief hout/metaal F16

KleurZwart
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank15 kg
Type kastBoekenkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving ndustrieel wandkast/wandrek-open vakkenkast met massief hout/metaal F16

De ndustrieel wandkast/wandrek-open vakkenkast met massief hout/metaal F16 is de perfecte oplossing om jouw mooiste boeken of accessoires tentoon te stellen. Met een breedte van 170 cm en een hoogte van 185 cm, biedt deze kast voldoende ruimte om al je favoriete items te presenteren. Het zwarte stalen frame geeft een industriële uitstraling aan de kast, terwijl de massief houten planken zorgen voor een warme en natuurlijke touch. Elke plank heeft een dikte van 2 cm, wat zorgt voor stabiliteit en duurzaamheid. De combinatie van het metaal en het hout geeft deze kast een unieke uitstraling die perfect past bij verschillende interieurstijlen. Met de ndustrieel wandkast/wandrek-open vakkenkast met massief hout/metaal F16 kan je jouw persoonlijke stijl tot uiting brengen en jouw favoriete items op een stijlvolle manier presenteren. Creëer een eyecatcher in je woonkamer, slaapkamer of kantoor en geniet van de praktische en esthetische voordelen van deze prachtige kast.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze ndustrieel wandkast/wandrek-open vakkenkast met massief hout/metaal F16

De ndustrieel wandkast/wandrek-open vakkenkast met massief hout/metaal F16 is een Boekenkast en dit is een Open kast.

De ndustrieel wandkast/wandrek-open vakkenkast met massief hout/metaal F16 heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 170 cm
Diepte: 28 cm
Hoogte: 185 cm

De ndustrieel wandkast/wandrek-open vakkenkast met massief hout/metaal F16 is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Zwart. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze ndustrieel wandkast/wandrek-open vakkenkast met massief hout/metaal F16 is 15 kg.