1. Kast slaapkamer
  2. O’DADDY® Nachtkastjes industrieel bijzettafel nachtkastje met deur en planken

Alles over O'DADDY® Nachtkastjes industrieel bijzettafel nachtkastje met deur en planken

4.5/5

Deze O'DADDY® Nachtkastjes industrieel bijzettafel nachtkastje met deur en planken past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Nachtkastje is een Deels open, deels dichte kast in de volgende afmetingen: 60 cm hoogte, 40 cm breedte en 40 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties O'DADDY® Nachtkastjes industrieel bijzettafel nachtkastje met deur en planken

KleurBruin
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank20 kg
Type kastNachtkastje

Meer informatie en prijs

Omschrijving O'DADDY® Nachtkastjes industrieel bijzettafel nachtkastje met deur en planken

Heb je genoeg van je saaie slaapkamer en ben je op zoek naar iets unieks dat jouw persoonlijkheid weerspiegelt? Dan is het O'DADDY® Nachtkastje industrieel bijzettafel met deur en planken precies wat je nodig hebt! Dit nachtkastje is niet zomaar een standaard meubelstuk, het is een symbool van vernieuwing en stijl. Dit nachtkastje is ontworpen met een perfecte combinatie van rustieke panelen en stevig staal, waardoor het een industriële uitstraling heeft die direct in het oog springt. Het is niet alleen een praktische oplossing om je telefoon, boeken of andere spullen op te bergen, maar het is ook een opvallend kunstwerk dat je slaapkamer een moderne en eigentijdse uitstraling geeft. Met een deur en meerdere planken biedt dit nachtkastje voldoende opbergruimte voor al je persoonlijke spullen. Of je nu kiest om het te gebruiken als nachtkastje naast je bed of als bijzettafel in de woonkamer, dit veelzijdige meubelstuk past perfect bij elke inrichting. Dus waar wacht je nog op? Geef je slaapkamer de make-over die het verdient met het O'DADDY® Nachtkastje industrieel bijzettafel met deur en planken!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze O'DADDY® Nachtkastjes industrieel bijzettafel nachtkastje met deur en planken

De O'DADDY® Nachtkastjes industrieel bijzettafel nachtkastje met deur en planken is een Nachtkastje en dit is een Deels open, deels dichte kast.

De O'DADDY® Nachtkastjes industrieel bijzettafel nachtkastje met deur en planken heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 40 cm
Diepte: 40 cm
Hoogte: 60 cm

De O'DADDY® Nachtkastjes industrieel bijzettafel nachtkastje met deur en planken is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Bruin. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze O'DADDY® Nachtkastjes industrieel bijzettafel nachtkastje met deur en planken is 20 kg.