1. Kast slaapkamer
  2. O’DADDY® Nachtkastjes industrieel bijzettafel nachtkastje met lade

Alles over O'DADDY® Nachtkastjes industrieel bijzettafel nachtkastje met lade

4.5/5

Deze O'DADDY® Nachtkastjes industrieel bijzettafel nachtkastje met lade past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Nachtkastje is een Deels open, deels dichte kast in de volgende afmetingen: 55 cm hoogte, 40 cm breedte en 40 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties O'DADDY® Nachtkastjes industrieel bijzettafel nachtkastje met lade

KleurBruin
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank10 kg
Type kastNachtkastje

Meer informatie en prijs

Omschrijving O'DADDY® Nachtkastjes industrieel bijzettafel nachtkastje met lade

Dit O'DADDY® nachtkastje is niet alleen functioneel, maar ook prachtig om naar te kijken. Met zijn klassieke en ongecompliceerde vorm past hij perfect naast je bed, je bank of zelfs in de gang. De industriële uitstraling en de hoogte van 55 cm maken het ook mogelijk om dit tafeltje te gebruiken als bijzettafel. Het design van dit nachtkastje is een lust voor het oog. De combinatie van de industriële look en de strakke lijnen zorgt voor een modern en eigentijds uiterlijk. Het tafeltje is voorzien van een handige lade waarin je kleinere items kunt opbergen, zoals je leesbril, een notitieboekje of je afstandsbediening. Zo heb je altijd alles binnen handbereik. Dit O'DADDY® nachtkastje is een prachtige toevoeging aan je slaapkamer of woonkamer. Het biedt niet alleen extra opbergruimte, maar geeft ook een stijlvolle touch aan je interieur. Of je nu een industriële look wilt creëren, of gewoon op zoek bent naar een functioneel en mooi nachtkastje, dit product voldoet aan al je wensen.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze O'DADDY® Nachtkastjes industrieel bijzettafel nachtkastje met lade

De O'DADDY® Nachtkastjes industrieel bijzettafel nachtkastje met lade is een Nachtkastje en dit is een Deels open, deels dichte kast.

De O'DADDY® Nachtkastjes industrieel bijzettafel nachtkastje met lade heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 40 cm
Diepte: 40 cm
Hoogte: 55 cm

De O'DADDY® Nachtkastjes industrieel bijzettafel nachtkastje met lade is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Bruin. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze O'DADDY® Nachtkastjes industrieel bijzettafel nachtkastje met lade is 10 kg.