1. Kast slaapkamer
  2. O’DADDY® Nachtkastjes set van 2 nachtkastjes industrieel bijzettafel met verstelbare gaasplanken

Alles over O'DADDY® Nachtkastjes set van 2 nachtkastjes industrieel bijzettafel met verstelbare gaasplanken

4.5/5

Deze O'DADDY® Nachtkastjes set van 2 nachtkastjes industrieel bijzettafel met verstelbare gaasplanken past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Nachtkastje is een Open kast in de volgende afmetingen: 50 cm hoogte, 40 cm breedte en 40 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties O'DADDY® Nachtkastjes set van 2 nachtkastjes industrieel bijzettafel met verstelbare gaasplanken

KleurGrijs, Zwart
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank20 kg
Type kastNachtkastje

Meer informatie en prijs

Omschrijving O'DADDY® Nachtkastjes set van 2 nachtkastjes industrieel bijzettafel met verstelbare gaasplanken

De O'DADDY® Nachtkastjes set van 2 nachtkastjes is een perfecte aanvulling op elke moderne interieur. Met hun verstelbare gaasplanken bieden ze niet alleen voldoende opbergruimte, maar geven ze ook een unieke industriële uitstraling aan elke ruimte. Deze bijzettafels zijn niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Met hun metalenframe en donkergrijze afwerking stralen ze een robuuste charme uit. Het ontwerp is zorgvuldig ontworpen om zowel functionaliteit als esthetiek te bieden. Of je ze nu naast je bank in de woonkamer plaatst om je boeken en tijdschriften op te bergen, of als nachtkastjes naast je bed om je persoonlijke bezittingen binnen handbereik te houden, deze bijzettafels zijn een veelzijdige en prachtige toevoeging aan je interieur. Met de verstelbare gaasplanken kun je de hoogte en indeling aanpassen aan je behoeften. Dit maakt het gemakkelijk om spullen van verschillende groottes op te bergen, van boeken en decoratieve items tot elektronica en kleinere persoonlijke bezittingen. De combinatie van functionaliteit en stijl maakt deze bijzettafels perfect voor zowel praktisch gebruik als decoratieve doeleinden. Voeg een vleugje industriële charme toe aan je interieur met de O'DADDY® Nachtkastjes set van 2 nachtkastjes. Of je ze nu in de woonkamer, slaapkamer of kantoor plaatst, ze zullen zeker de aand.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze O'DADDY® Nachtkastjes set van 2 nachtkastjes industrieel bijzettafel met verstelbare gaasplanken

De O'DADDY® Nachtkastjes set van 2 nachtkastjes industrieel bijzettafel met verstelbare gaasplanken is een Nachtkastje en dit is een Open kast.

De O'DADDY® Nachtkastjes set van 2 nachtkastjes industrieel bijzettafel met verstelbare gaasplanken heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 40 cm
Diepte: 40 cm
Hoogte: 50 cm

De O'DADDY® Nachtkastjes set van 2 nachtkastjes industrieel bijzettafel met verstelbare gaasplanken is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Grijs, Zwart. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze O'DADDY® Nachtkastjes set van 2 nachtkastjes industrieel bijzettafel met verstelbare gaasplanken is 20 kg.