1. Kast woonkamer
  2. Opbergkast Raymet 3 deuren en 4 legplanken grijze eik

Alles over Opbergkast Raymet 3 deuren en 4 legplanken grijze eik

4.5/5

Deze Opbergkast Raymet 3 deuren en 4 legplanken grijze eik past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Vakkenkast is een Dichte kast in de volgende afmetingen: 180 cm hoogte, 120 cm breedte en 40 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Opbergkast Raymet 3 deuren en 4 legplanken grijze eik

KleurGrijs
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank0 kg
Type kastVakkenkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Opbergkast Raymet 3 deuren en 4 legplanken grijze eik

De Opbergkast Raymet is een stijlvolle en praktische toevoeging aan jouw interieur. Met zijn 3 deuren en 4 legplanken biedt deze kast voldoende opbergruimte voor al jouw spullen. De legplanken zijn verdeeld in 40 cm en 80 cm breed, waardoor je gemakkelijk verschillende items kunt organiseren. Deze opbergkast heeft een breedte van 120 cm en is gemaakt van hoogwaardig spaanplaat. Het decor in grijze eik voegt een moderne en elegante uitstraling toe aan elke ruimte. Of je hem nu in de woonkamer, slaapkamer of studeerkamer plaatst, deze kast zal zeker de aandacht trekken en een blikvanger zijn. Naast het bieden van voldoende opbergruimte, is de Opbergkast Raymet ook duurzaam en stevig. De kast is ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen dagelijks gebruik. Met zijn drie deuren kun je gemakkelijk toegang krijgen tot al je spullen, terwijl de legplanken zorgen voor een georganiseerde en opgeruimde uitstraling. Kortom, de Opbergkast Raymet is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een functionele en stijlvolle opbergoplossing.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Opbergkast Raymet 3 deuren en 4 legplanken grijze eik

De Opbergkast Raymet 3 deuren en 4 legplanken grijze eik is een Vakkenkast en dit is een Dichte kast.

De Opbergkast Raymet 3 deuren en 4 legplanken grijze eik heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 120 cm
Diepte: 40 cm
Hoogte: 180 cm

De Opbergkast Raymet 3 deuren en 4 legplanken grijze eik is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Grijs. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Opbergkast Raymet 3 deuren en 4 legplanken grijze eik is 0 kg.