1. Kast slaapkamer
  2. Opbergkast Raymet 3 deuren en 4 legplanken sonoma eik

Alles over Opbergkast Raymet 3 deuren en 4 legplanken sonoma eik

4.5/5

Deze Opbergkast Raymet 3 deuren en 4 legplanken sonoma eik past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Kledingkast is een Dichte kast in de volgende afmetingen: 180 cm hoogte, 120 cm breedte en 40 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Opbergkast Raymet 3 deuren en 4 legplanken sonoma eik

KleurBruin
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank0 kg
Type kastKledingkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Opbergkast Raymet 3 deuren en 4 legplanken sonoma eik

Maak kennis met de prachtige opbergkast Raymet, een ware combinatie van stijl en functionaliteit. Met zijn 3 deuren en 8 ruime legplanken biedt deze kast een totale breedte van 120 cm, waardoor er voldoende ruimte is om al je spullen georganiseerd op te bergen. Achter de linkse en middelste deur zijn 4 brede legplanken te vinden, terwijl de rechtse deur ook nog eens 4 extra legplanken herbergt. Maar dat is nog niet alles! Twee van deze legplanken kunnen zelfs in hoogte worden versteld, zodat je de indeling naar wens kunt aanpassen. De opbergkast is vervaardigd uit hoogwaardig spaanplaat en heeft een prachtig decor in sonoma eik, waardoor hij perfect past in elke moderne interieurstijl. De zilverkleurige handgrepen voegen een vleugje elegantie toe aan het geheel. Of je nu extra opbergruimte nodig hebt in je dressing of berging, met deze opbergkast behoort plaatsgebrek definitief tot het verleden.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Opbergkast Raymet 3 deuren en 4 legplanken sonoma eik

De Opbergkast Raymet 3 deuren en 4 legplanken sonoma eik is een Kledingkast en dit is een Dichte kast.

De Opbergkast Raymet 3 deuren en 4 legplanken sonoma eik heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 120 cm
Diepte: 40 cm
Hoogte: 180 cm

De Opbergkast Raymet 3 deuren en 4 legplanken sonoma eik is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Bruin. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Opbergkast Raymet 3 deuren en 4 legplanken sonoma eik is 0 kg.