1. Kast woonkamer
  2. Parisot- TV Meubel Tv-meubel Fumay 165 166cm

Alles over Parisot- TV Meubel Tv-meubel Fumay 165 166cm

4.5/5

Deze Parisot- TV Meubel Tv-meubel Fumay 165 166cm past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Tv meubel is een Deels open, deels dichte kast, Met achterwand in de volgende afmetingen: 139 cm hoogte, 166 cm breedte en 41 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Parisot- TV Meubel Tv-meubel Fumay 165 166cm

KleurBruin
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank0 kg
Type kastTv meubel

Meer informatie en prijs

Omschrijving Parisot- TV Meubel Tv-meubel Fumay 165 166cm

Het Parisot- TV Meubel Tv-meubel Fumay 165 166cm is een prachtige toevoeging aan elke woonkamer. Gemaakt van hoogwaardig spaanplaat, biedt dit tv-meubel zowel open als gesloten opbergvakken, waardoor je al je entertainmentapparatuur en andere benodigdheden netjes kunt opbergen. Met een breedte van 165 cm en een hoogte van 166 cm, biedt dit meubel voldoende ruimte voor een grote televisie, dvd-spelers, spelconsoles en nog veel meer. Dit tv-meubel is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Het moderne ontwerp in combinatie met de neutrale kleur zorgt ervoor dat het naadloos opgaat in elk interieur. De gesloten opbergvakken bieden de mogelijkheid om rommel uit het zicht te houden, terwijl de open vakken perfect zijn voor het tentoonstellen van je favoriete decoratieve items. Daarnaast is het meubel voorzien van speciale kabelgaten, waardoor je alle kabels netjes kunt wegwerken en een opgeruimde uitstraling behoudt. Met het Parisot- TV Meubel Tv-meubel Fumay 165 166cm haal je niet alleen een functioneel meubelstuk in huis, maar ook een stijlvolle en georganiseerde oplossing voor al je entertainmentbehoeften. Voeg een vleugje elegantie en praktisch gemak toe aan je woonkamer met dit fantastische tv-meubel.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Parisot- TV Meubel Tv-meubel Fumay 165 166cm

De Parisot- TV Meubel Tv-meubel Fumay 165 166cm is een Tv meubel en dit is een Deels open, deels dichte kast, Met achterwand.

De Parisot- TV Meubel Tv-meubel Fumay 165 166cm heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 166 cm
Diepte: 41 cm
Hoogte: 139 cm

De Parisot- TV Meubel Tv-meubel Fumay 165 166cm is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Bruin. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Parisot- TV Meubel Tv-meubel Fumay 165 166cm is 0 kg.