1. Kast woonkamer
  2. Petite Amélie ® Boekenkast Kind NaturelHout Boekenkast Kinderkamer met Schuifdeuren Veel Opbergruimte Je Kindje

Alles over Petite Amélie ® Boekenkast Kind NaturelHout Boekenkast Kinderkamer met Schuifdeuren Veel Opbergruimte Je Kindje

4.5/5

Deze Petite Amélie ® Boekenkast Kind NaturelHout Boekenkast Kinderkamer met Schuifdeuren Veel Opbergruimte Je Kindje past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Boekenkast is een in de volgende afmetingen: 100 cm hoogte, 60 cm breedte en 30 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Petite Amélie ® Boekenkast Kind NaturelHout Boekenkast Kinderkamer met Schuifdeuren Veel Opbergruimte Je Kindje

KleurBruin
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastBoekenkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Petite Amélie ® Boekenkast Kind NaturelHout Boekenkast Kinderkamer met Schuifdeuren Veel Opbergruimte Je Kindje

Deze prachtige Petite Amélie ® boekenkast is een must-have voor elke kinderkamer. Met zijn natuurlijke houten afwerking en schuifdeuren voegt het niet alleen extra opbergruimte toe, maar ook een vleugje elegantie en charme aan de ruimte van je kindje. Het minimalistische ontwerp van deze boekenkast maakt het een tijdloze toevoeging aan de kamer. Of je nu een klassieke of moderne stijl hebt, deze boekenkast past perfect bij elke inrichting. Bovendien biedt het ruime interieur voldoende opbergruimte voor boeken, speelgoed en andere persoonlijke bezittingen van je kindje. Decoreer de bovenkant van de boekenkast met leuke accessoires zoals foto's, knuffels of planten om een gezellige sfeer te creëren. En dankzij de onderste kastjes kun je ook spullen uit het zicht opbergen, waardoor de kamer netjes en georganiseerd blijft. Met deze witte houten boekenkast voeg je niet alleen functionaliteit, maar ook stijl toe aan de kinderkamer van je kleine.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Petite Amélie ® Boekenkast Kind NaturelHout Boekenkast Kinderkamer met Schuifdeuren Veel Opbergruimte Je Kindje

De Petite Amélie ® Boekenkast Kind NaturelHout Boekenkast Kinderkamer met Schuifdeuren Veel Opbergruimte Je Kindje is een Boekenkast en dit is een .

De Petite Amélie ® Boekenkast Kind NaturelHout Boekenkast Kinderkamer met Schuifdeuren Veel Opbergruimte Je Kindje heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 60 cm
Diepte: 30 cm
Hoogte: 100 cm

De Petite Amélie ® Boekenkast Kind NaturelHout Boekenkast Kinderkamer met Schuifdeuren Veel Opbergruimte Je Kindje is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Bruin. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Petite Amélie ® Boekenkast Kind NaturelHout Boekenkast Kinderkamer met Schuifdeuren Veel Opbergruimte Je Kindje is .