1. Kast woonkamer
  2. Pochon Home Boekenkast- 180x34x29- Vakkenkast Wandkast Boekenrek Apollo

Alles over Pochon Home Boekenkast- 180x34x29- Vakkenkast Wandkast Boekenrek Apollo

4.5/5

Deze Pochon Home Boekenkast- 180x34x29- Vakkenkast Wandkast Boekenrek Apollo past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Boekenkast is een Open kast in de volgende afmetingen: 180 cm hoogte, 34 cm breedte en 30 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Pochon Home Boekenkast- 180x34x29- Vakkenkast Wandkast Boekenrek Apollo

KleurWit
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank2 kg
Type kastBoekenkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Pochon Home Boekenkast- 180x34x29- Vakkenkast Wandkast Boekenrek Apollo

De Pochon Home Boekenkast- 180x34x29- Vakkenkast Wandkast Boekenrek Apollo is een absolute must-have om je kamer een frisse uitstraling te geven. Met zijn unieke ontwerp voegt deze boekenkast een vleugje elegantie en stijl toe aan elke ruimte. Met zijn ruime afmetingen van 180x34x29 biedt deze wandkast voldoende opbergruimte voor al je favoriete spullen. Of het nu gaat om boeken, sneakers, bekers of planten, je kunt alles netjes en georganiseerd opbergen. Daarnaast geeft deze vakkenkast je de vrijheid om het naar eigen wens in te richten. De Pochon Home Boekenkast- 180x34x29- Vakkenkast Wandkast Boekenrek Apollo is gemaakt van hoogwaardig materiaal, waardoor hij duurzaam en stevig is. Met zijn tijdloze ontwerp past deze boekenkast perfect in elke interieurstijl. Of je nu een moderne, industriële of landelijke inrichting hebt, deze wandkast voegt gegarandeerd een vleugje klasse toe aan je ruimte. Kies voor deze prachtige boekenkast en geef je kamer een nieuwe look. Laat je creativiteit de vrije loop en richt het in zoals jij het wilt. Met de Pochon Home Boekenkast- 180x34x29- Vakkenkast Wandkast Boekenrek Apollo krijg je niet alleen een functioneel meubelstuk, maar ook een eyecatcher in je interieur.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Pochon Home Boekenkast- 180x34x29- Vakkenkast Wandkast Boekenrek Apollo

De Pochon Home Boekenkast- 180x34x29- Vakkenkast Wandkast Boekenrek Apollo is een Boekenkast en dit is een Open kast.

De Pochon Home Boekenkast- 180x34x29- Vakkenkast Wandkast Boekenrek Apollo heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 34 cm
Diepte: 30 cm
Hoogte: 180 cm

De Pochon Home Boekenkast- 180x34x29- Vakkenkast Wandkast Boekenrek Apollo is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Wit. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Pochon Home Boekenkast- 180x34x29- Vakkenkast Wandkast Boekenrek Apollo is 2 kg.