1. Kast woonkamer
  2. Pro-meubels Dressoir Detroitmat Kast

Alles over Pro-meubels Dressoir Detroitmat Kast

4.5/5

Deze Pro-meubels Dressoir Detroitmat Kast past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Dressoir is een Dichte kast in de volgende afmetingen: 78 cm hoogte, 120 cm breedte en 39 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Pro-meubels Dressoir Detroitmat Kast

KleurZwart
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank5 kg
Type kastDressoir

Meer informatie en prijs

Omschrijving Pro-meubels Dressoir Detroitmat Kast

Het Pro-meubels Dressoir Detroitmat Kast is een absolute must-have voor elke interieurliefhebber. Met zijn stijlvolle en moderne uitstraling voegt dit dressoir een vleugje elegantie toe aan elke ruimte. Of je nu op zoek bent naar extra opbergruimte in je woonkamer, slaapkamer of kantoor, dit dressoir biedt voldoende ruimte voor al je spullen. Met 3 lades en 2 deuren is er genoeg ruimte om je persoonlijke bezittingen netjes op te bergen. Achter elke deur bevindt zich een handige plank waar je bijvoorbeeld boeken, servies of andere accessoires op kunt plaatsen. Het dressoir is gemaakt van stevig spaanplaat van 18 mm dik, waardoor het duurzaam en langdurig meegaat. Bovendien wordt het product professioneel verpakt en geleverd met alle benodigde montageaccessoires en een duidelijke handleiding, zodat je het gemakkelijk zelf kunt monteren. Belangrijk om te vermelden is dat wij het Pro-meubels Dressoir Detroitmat Kast door heel Nederland en België leveren, met uitzondering van de Waddeneilanden. Dus waar je ook woont, je kunt genieten van de functionaliteit en schoonheid van dit prachtige dressoir. Aarzel niet langer en voeg een vleugje stijl toe aan je interieur met het Pro-meubels Dressoir Detroitmat Kast.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Pro-meubels Dressoir Detroitmat Kast

De Pro-meubels Dressoir Detroitmat Kast is een Dressoir en dit is een Dichte kast.

De Pro-meubels Dressoir Detroitmat Kast heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 120 cm
Diepte: 39 cm
Hoogte: 78 cm

De Pro-meubels Dressoir Detroitmat Kast is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Zwart. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Pro-meubels Dressoir Detroitmat Kast is 5 kg.