1. Kast woonkamer
  2. Pro-meubels Dressoir DetroitmatKast

Alles over Pro-meubels Dressoir DetroitmatKast

4.5/5

Deze Pro-meubels Dressoir DetroitmatKast past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Dressoir is een Dichte kast in de volgende afmetingen: 75 cm hoogte, 138 cm breedte en 35 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Pro-meubels Dressoir DetroitmatKast

KleurWit
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank5 kg
Type kastDressoir

Meer informatie en prijs

Omschrijving Pro-meubels Dressoir DetroitmatKast

Het Dressoir DetroitmatKast is een meubelstuk dat niet alleen functioneel is, maar ook een prachtige toevoeging aan je interieur. Met zijn elegante ontwerp en hoogwaardige afwerking is dit dressoir de perfecte keuze voor liefhebbers van stijl en kwaliteit. Dit dressoir biedt voldoende opbergruimte voor al je spullen dankzij de 3 lades en 2 deuren. Achter elke deur bevindt zich een handige plank waar je gemakkelijk je spullen kunt organiseren. Of het nu gaat om het opbergen van kleding, servies of andere persoonlijke bezittingen, dit dressoir zal je helpen om je ruimte netjes en georganiseerd te houden. Het Dressoir DetroitmatKast is gemaakt van stevige spaanplaat van 18 mm dikte, waardoor het een duurzaam en stevig meubelstuk is. Het wordt professioneel verpakt geleverd, met alle montageaccessoires en een duidelijke handleiding voor zelfmontage. Zo kun je eenvoudig en snel genieten van je nieuwe dressoir. Belangrijk om te vermelden is dat wij dit product door heel Nederland en België leveren, met uitzondering van de Waddeneilanden. Met het Dressoir DetroitmatKast haal je niet alleen een praktisch meubelstuk in huis, maar ook een eyecatcher die je interieur compleet maakt. Voeg stijl en functionaliteit toe aan je ruimte met dit elegante dressoir.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Pro-meubels Dressoir DetroitmatKast

De Pro-meubels Dressoir DetroitmatKast is een Dressoir en dit is een Dichte kast.

De Pro-meubels Dressoir DetroitmatKast heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 138 cm
Diepte: 35 cm
Hoogte: 75 cm

De Pro-meubels Dressoir DetroitmatKast is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Wit. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Pro-meubels Dressoir DetroitmatKast is 5 kg.