1. Kast slaapkamer
  2. Pro-meubels Kledingkast Alvin 2mat Eikenmet spiegel Garderobekast Kast Slaapkamer Opbergkast

Alles over Pro-meubels Kledingkast Alvin 2mat Eikenmet spiegel Garderobekast Kast Slaapkamer Opbergkast

4.5/5

Deze Pro-meubels Kledingkast Alvin 2mat Eikenmet spiegel Garderobekast Kast Slaapkamer Opbergkast past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Kledingkast is een Dichte kast in de volgende afmetingen: 206 cm hoogte, 81 cm breedte en 50 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Pro-meubels Kledingkast Alvin 2mat Eikenmet spiegel Garderobekast Kast Slaapkamer Opbergkast

KleurMat zwart | Eiken
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank5 kg
Type kastKledingkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Pro-meubels Kledingkast Alvin 2mat Eikenmet spiegel Garderobekast Kast Slaapkamer Opbergkast

De Pro-meubels Kledingkast Alvin 2mat Eiken met spiegel is een prachtige toevoeging aan elke slaapkamer. Met zijn elegante zwarte matte kleur voegt deze garderobekast een vleugje stijl toe aan uw interieur. Met een totale breedte van 81 cm past deze kast perfect in elke ruimte. Deze kledingkast is niet alleen mooi, maar ook uiterst functioneel. Achter de linkse deur vindt u maar liefst 4 handige opbergvakken, waarin u al uw kleding en accessoires netjes kunt opbergen. Geen gedoe meer met rondslingerende kledingstukken! Achter de rechtse deur bevindt zich een stevige metalen stang, ideaal om uw favoriete kledingstukken op te hangen. Maar dat is nog niet alles! Onderin de kast bevinden zich 2 handige opberglades, waarin u kleinere items zoals sokken, ondergoed of accessoires kunt opbergen. Geen rommelige laden meer, dankzij deze slimme opbergoplossing. Belangrijk om te weten is dat wij deze prachtige kast leveren door heel Nederland en België, met uitzondering van de Waddeneilanden. Bestel vandaag nog en geniet van een opgeruimde en stijlvolle slaapkamer met de Pro-meubels Kledingkast Alvin 2mat Eiken met spiegel!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Pro-meubels Kledingkast Alvin 2mat Eikenmet spiegel Garderobekast Kast Slaapkamer Opbergkast

De Pro-meubels Kledingkast Alvin 2mat Eikenmet spiegel Garderobekast Kast Slaapkamer Opbergkast is een Kledingkast en dit is een Dichte kast.

De Pro-meubels Kledingkast Alvin 2mat Eikenmet spiegel Garderobekast Kast Slaapkamer Opbergkast heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 81 cm
Diepte: 50 cm
Hoogte: 206 cm

De Pro-meubels Kledingkast Alvin 2mat Eikenmet spiegel Garderobekast Kast Slaapkamer Opbergkast is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Mat zwart | Eiken. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Pro-meubels Kledingkast Alvin 2mat Eikenmet spiegel Garderobekast Kast Slaapkamer Opbergkast is 5 kg.