1. Kast slaapkamer
  2. Pro-meubels Kledingkast Alvin 3mat EikenKast Garderobekast Slaapkamer Opbergkast

Alles over Pro-meubels Kledingkast Alvin 3mat EikenKast Garderobekast Slaapkamer Opbergkast

4.5/5

Deze Pro-meubels Kledingkast Alvin 3mat EikenKast Garderobekast Slaapkamer Opbergkast past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Kledingkast is een Dichte kast in de volgende afmetingen: 206 cm hoogte, 120 cm breedte en 50 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Pro-meubels Kledingkast Alvin 3mat EikenKast Garderobekast Slaapkamer Opbergkast

KleurMat zwart | Eiken
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank5 kg
Type kastKledingkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Pro-meubels Kledingkast Alvin 3mat EikenKast Garderobekast Slaapkamer Opbergkast

De Pro-meubels Kledingkast Alvin 3mat EikenKast is een perfecte aanvulling op jouw slaapkamerinterieur. Deze garderobekast is uitgevoerd in een stijlvolle zwarte matte kleur, waardoor hij een moderne uitstraling heeft. Met een totale breedte van 120cm biedt deze kast voldoende ruimte voor al jouw kleding en accessoires. De kast is voorzien van drie deuren. Achter de linkse deur bevinden zich maar liefst vier handige opbergvakken, waar je bijvoorbeeld je gevouwen kleding in kunt opbergen. Achter de middelste en rechtse deur is er een stevige metalen stang geplaatst, waar je al je kleding aan kunt hangen. Hierdoor blijven je kledingstukken netjes en kreukvrij. Onderin de kast vind je twee handige opberglades, waar je bijvoorbeeld je sokken, ondergoed of accessoires in kunt bewaren. Deze kledingkast is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Het matte zwarte ontwerp past perfect bij verschillende interieurstijlen. Of je nu een moderne, industriële of Scandinavische stijl hebt, deze kast zal zeker niet misstaan. Belangrijk om te weten is dat wij deze kast door heel Nederland en België leveren, met uitzondering van de Waddeneilanden. Dus waar je ook woont, je kunt genieten van de functionaliteit en schoonheid van deze Alvin 3 garderobekast.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Pro-meubels Kledingkast Alvin 3mat EikenKast Garderobekast Slaapkamer Opbergkast

De Pro-meubels Kledingkast Alvin 3mat EikenKast Garderobekast Slaapkamer Opbergkast is een Kledingkast en dit is een Dichte kast.

De Pro-meubels Kledingkast Alvin 3mat EikenKast Garderobekast Slaapkamer Opbergkast heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 120 cm
Diepte: 50 cm
Hoogte: 206 cm

De Pro-meubels Kledingkast Alvin 3mat EikenKast Garderobekast Slaapkamer Opbergkast is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Mat zwart | Eiken. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Pro-meubels Kledingkast Alvin 3mat EikenKast Garderobekast Slaapkamer Opbergkast is 5 kg.