1. Kast gang
  2. Pro-meubels Ladekast Ribera 70cmmat Commode 4 lades

Alles over Pro-meubels Ladekast Ribera 70cmmat Commode 4 lades

4.5/5

Deze Pro-meubels Ladekast Ribera 70cmmat Commode 4 lades past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Ladekast is een Dichte kast in de volgende afmetingen: 101 cm hoogte, 70 cm breedte en 39 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Pro-meubels Ladekast Ribera 70cmmat Commode 4 lades

KleurZwart
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank5 kg
Type kastLadekast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Pro-meubels Ladekast Ribera 70cmmat Commode 4 lades

De Pro-meubels Ladekast Ribera 70cmmat Commode 4 lades is de perfecte aanvulling op elk huis. Met zijn stijlvolle en praktische ontwerp past deze ladekast in bijna elke ruimte. Of het nu in de slaapkamer, woonkamer of zelfs de studeerkamer is, deze kast biedt voldoende opbergruimte voor al jouw spullen. De ladekast Ribera is gemaakt van stevige spaanplaat van 18 mm dikte, waardoor hij duurzaam en langdurig is. De 4 lades zijn ruim genoeg om kleding, boeken, speelgoed of andere benodigdheden op te bergen. Met de mat zwarte afwerking geeft deze ladekast een moderne uitstraling aan elke ruimte. Belangrijk om te vermelden is dat wij deze ladekast door heel Nederland en België leveren, met uitzondering van de Waddeneilanden. Dus waar je ook woont, je kunt genieten van de stijl en functionaliteit van deze prachtige ladekast. Voeg een vleugje elegantie toe aan je interieur met de Pro-meubels Ladekast Ribera 70cmmat Commode 4 lades.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Pro-meubels Ladekast Ribera 70cmmat Commode 4 lades

De Pro-meubels Ladekast Ribera 70cmmat Commode 4 lades is een Ladekast en dit is een Dichte kast.

De Pro-meubels Ladekast Ribera 70cmmat Commode 4 lades heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 70 cm
Diepte: 39 cm
Hoogte: 101 cm

De Pro-meubels Ladekast Ribera 70cmmat Commode 4 lades is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Zwart. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Pro-meubels Ladekast Ribera 70cmmat Commode 4 lades is 5 kg.