1. Kast woonkamer
  2. Pro-meubels Zwevend Tv-meubel TunisEiken Tv kast

Alles over Pro-meubels Zwevend Tv-meubel TunisEiken Tv kast

4.5/5

Deze Pro-meubels Zwevend Tv-meubel TunisEiken Tv kast past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Dichte kast, Met achterwand is een 40 cm in de volgende afmetingen: hoogte, 30 cm breedte en 150 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Pro-meubels Zwevend Tv-meubel TunisEiken Tv kast

KleurEiken
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastDichte kast, Met achterwand

Meer informatie en prijs

Omschrijving Pro-meubels Zwevend Tv-meubel TunisEiken Tv kast

Dit zwevende tv-meubel is een perfecte aanvulling voor elke woonkamer. Het ontwerp van de Tunis Eiken Tv kast is zorgvuldig vervaardigd om harmonieus te passen in elk interieur. Met zijn strakke en moderne uitstraling zal dit tv-meubel zeker de aandacht trekken van iedereen die je huis bezoekt. Het tv-meubel is voorzien van een handige klepdeur, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot al je multimedia-apparaten en accessoires. Achter de deur vind je ruime opbergvakken, waar je al je dvd's, spelletjes en kabels netjes kunt opbergen. Deze opbergvakken zijn ontworpen om maximale functionaliteit te bieden, zodat je al je benodigdheden georganiseerd kunt houden. Dit zwevende tv-meubel is gemaakt van stevig spaanplaat, wat zorgt voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. Het wordt geleverd inclusief een handige handleiding en alle benodigde montagebenodigdheden, zodat je het tv-meubel gemakkelijk zelf kunt monteren. Bovendien is het meubel verkrijgbaar in meerdere kleuren, zodat je kunt kiezen welke het beste bij jouw interieur past. Voeg een vleugje stijl en functionaliteit toe aan je woonkamer met dit zwevende tv-meubel Tunis Eiken Tv kast.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Pro-meubels Zwevend Tv-meubel TunisEiken Tv kast

De Pro-meubels Zwevend Tv-meubel TunisEiken Tv kast is een Dichte kast, Met achterwand en dit is een 40 cm.

De Pro-meubels Zwevend Tv-meubel TunisEiken Tv kast heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 30 cm
Diepte: 150 cm
Hoogte:

De Pro-meubels Zwevend Tv-meubel TunisEiken Tv kast is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Eiken. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Pro-meubels Zwevend Tv-meubel TunisEiken Tv kast is .