1. Kast slaapkamer
  2. Rauch Loriga Zweefdeurkast- Hout

Alles over Rauch Loriga Zweefdeurkast- Hout

4.5/5

Deze Rauch Loriga Zweefdeurkast- Hout past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Kledingkast is een Nee in de volgende afmetingen: 210 cm hoogte, 175 cm breedte en 59 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Rauch Loriga Zweefdeurkast- Hout

KleurZwart
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank10 kg
Type kastKledingkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Rauch Loriga Zweefdeurkast- Hout

De Rauch Loriga Zweefdeurkast - Hout is een prachtige toevoeging aan uw slaapkamer. Met zijn moderne design en luxe uitstraling is deze kledingkast een echte eyecatcher. De zweefdeuren van de kast zijn voorzien van glazen panelen, wat zorgt voor een elegante en stijlvolle uitstraling. De kast is afgewerkt in een eigentijdse kleur en heeft in het midden een vlak van glas, wat een speels effect geeft. Deze glazen panelen verbergen de ruime indeling van de kast, waardoor u al uw kleding en accessoires netjes kunt opbergen. De zweefdeuren zorgen ervoor dat u de kast gemakkelijk kunt openen en sluiten, zonder dat er extra ruimte nodig is zoals bij traditionele draaideuren. Daarnaast is de Rauch Loriga Zweefdeurkast - Hout van hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid. Het hout is stevig en robuust, waardoor u jarenlang plezier zult hebben van deze kast. Bovendien biedt de kast voldoende ruimte voor al uw kleding, schoenen en accessoires, dankzij de ruime indeling en handige opbergmogelijkheden. Kortom, met de Rauch Loriga Zweefdeurkast - Hout haalt u niet alleen een praktische opbergoplossing in huis, maar ook een stijlvol en kwalitatief meubelstuk.

Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Rauch Loriga Zweefdeurkast- Hout

De Rauch Loriga Zweefdeurkast- Hout is een Kledingkast en dit is een Nee.

De Rauch Loriga Zweefdeurkast- Hout heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 175 cm
Diepte: 59 cm
Hoogte: 210 cm

De Rauch Loriga Zweefdeurkast- Hout is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Zwart. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Rauch Loriga Zweefdeurkast- Hout is 10 kg.