1. Kast woonkamer
  2. Relaxdays boekenkast met kussen kinderkast- speelgoedkast 6 vakken modern

Alles over Relaxdays boekenkast met kussen kinderkast- speelgoedkast 6 vakken modern

4.5/5

Deze Relaxdays boekenkast met kussen kinderkast- speelgoedkast 6 vakken modern past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Boekenkast is een in de volgende afmetingen: 63 cm hoogte, 103 cm breedte en 30 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Relaxdays boekenkast met kussen kinderkast- speelgoedkast 6 vakken modern

KleurGrijs, Wit
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastBoekenkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Relaxdays boekenkast met kussen kinderkast- speelgoedkast 6 vakken modern

Deze moderne boekenkast van Relaxdays is een must-have voor elke kinderkamer. Met zijn 6 ruime vakken biedt de speelgoedkast voldoende opbergruimte voor speelgoed, knuffels, boeken en nog veel meer. Wat deze kast echt bijzonder maakt, is het zachte kussen dat erbij hoort. Hierdoor kan een kind niet alleen al zijn favoriete spullen opbergen, maar ook comfortabel op de bank zitten en genieten van een goed boek of een knuffelvriendje. Deze kinderkast is ontworpen met het oog op kindvriendelijkheid. Dankzij de perfecte hoogte kunnen zelfs de kleinste kinderen de kast zelf in- en uitruimen. Dit bevordert niet alleen hun zelfstandigheid, maar geeft hen ook een gevoel van trots en verantwoordelijkheid. Bovendien heeft deze witte kinderkast een neutraal design, waardoor hij zowel geschikt is voor jongens als meisjes. Het zal een prachtige aanvulling zijn op elke kinderkamer, en het zal zeker de aandacht trekken met zijn stijlvolle en moderne uitstraling. Dus als je op zoek bent naar een praktische en stijlvolle opbergoplossing voor de kinderkamer, dan is deze Relaxdays boekenkast met kussen de perfecte keuze. Het biedt niet alleen voldoende ruimte om de kamer opgeruimd te houden, maar het creëert ook een comfortabele en gezellige plek voor je kind om te ontspannen en te genieten van zijn favoriete speelgoed en boeken. Bestel vandaag nog en ma.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Relaxdays boekenkast met kussen kinderkast- speelgoedkast 6 vakken modern

De Relaxdays boekenkast met kussen kinderkast- speelgoedkast 6 vakken modern is een Boekenkast en dit is een .

De Relaxdays boekenkast met kussen kinderkast- speelgoedkast 6 vakken modern heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 103 cm
Diepte: 30 cm
Hoogte: 63 cm

De Relaxdays boekenkast met kussen kinderkast- speelgoedkast 6 vakken modern is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Grijs, Wit. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Relaxdays boekenkast met kussen kinderkast- speelgoedkast 6 vakken modern is .