1. Kast woonkamer
  2. Relaxdays ladderrek bamboe rek 4 planken trappenrek wandrek houten rek

Alles over Relaxdays ladderrek bamboe rek 4 planken trappenrek wandrek houten rek

4.5/5

Deze Relaxdays ladderrek bamboe rek 4 planken trappenrek wandrek houten rek past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Open kast is een 37 cm in de volgende afmetingen: Hout hoogte, 176 cm breedte en 44 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Relaxdays ladderrek bamboe rek 4 planken trappenrek wandrek houten rek

KleurBruin
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank10 kg
Type kastOpen kast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Relaxdays ladderrek bamboe rek 4 planken trappenrek wandrek houten rek

Dit ladderrek van Relaxdays is een perfecte toevoeging aan jouw werkkamer. Het biedt niet alleen een decoratieve oplossing, maar zorgt ook voor meer orde. Met zijn moderne uitstraling past het rek moeiteloos in elke kamer. Bovendien is het gemaakt van bamboe, waardoor het ladderrek ideaal is voor vochtige ruimtes, zoals de badkamer. Het ladderrek beschikt over 4 planken die naar boven toe smaller worden, waardoor je verschillende spullen kunt opbergen. Of het nu gaat om boeken, foto's of decoratieve items, dit rek biedt voldoende ruimte. Om ervoor te zorgen dat je spullen veilig blijven staan, is er aan de achterkant en zijkanten van het rek een opstaand randje toegevoegd. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat je voorwerpen eraf vallen. Kortom, dit ladderrek van bamboe is niet alleen functioneel, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Het biedt de perfecte oplossing voor meer orde in elke kamer en is geschikt voor zowel droge als vochtige ruimtes. Met dit ladderrek kun je je spullen op een georganiseerde en decoratieve manier opbergen.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Relaxdays ladderrek bamboe rek 4 planken trappenrek wandrek houten rek

De Relaxdays ladderrek bamboe rek 4 planken trappenrek wandrek houten rek is een Open kast en dit is een 37 cm.

De Relaxdays ladderrek bamboe rek 4 planken trappenrek wandrek houten rek heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 176 cm
Diepte: 44 cm
Hoogte: Hout

De Relaxdays ladderrek bamboe rek 4 planken trappenrek wandrek houten rek is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Bruin. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Relaxdays ladderrek bamboe rek 4 planken trappenrek wandrek houten rek is 10 kg.