1. Kast gang
  2. Relaxdays ladekast 6 lades halfhoge bijzetkast halkast dressoir stof commode

Alles over Relaxdays ladekast 6 lades halfhoge bijzetkast halkast dressoir stof commode

4.5/5

Deze Relaxdays ladekast 6 lades halfhoge bijzetkast halkast dressoir stof commode past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Ladekast is een Dichte kast in de volgende afmetingen: 63 cm hoogte, 80 cm breedte en 30 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Relaxdays ladekast 6 lades halfhoge bijzetkast halkast dressoir stof commode

KleurBruin, Grijs, Zwart
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastLadekast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Relaxdays ladekast 6 lades halfhoge bijzetkast halkast dressoir stof commode

De Relaxdays ladekast met 6 lades is de perfecte toevoeging aan jouw interieur. Met voldoende opbergruimte biedt deze halfhoge bijzetkast een praktische en stijlvolle oplossing voor al jouw spullen. Of je nu boeken en spellen wilt opbergen in de woonkamer, kleding in de slaapkamer of mutsen en sjaals in de hal, deze multifunctionele commode heeft voor alles een plekje. Deze ladekast is niet alleen functioneel, maar ook een echte eyecatcher. Het moderne design combineert grijze stof, donkerbruine houtlook en een elegant zwart metalen frame. Hierdoor past deze dressoir moeiteloos in verschillende interieurstijlen. Bovendien is er ook een plank bovenop de kast waar je decoratie of planten kunt plaatsen om je persoonlijke touch toe te voegen. Met de Relaxdays ladekast 6 lades haal je niet alleen een praktische opbergoplossing in huis, maar ook een stijlvol meubelstuk dat jouw interieur naar een hoger niveau tilt.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Relaxdays ladekast 6 lades halfhoge bijzetkast halkast dressoir stof commode

De Relaxdays ladekast 6 lades halfhoge bijzetkast halkast dressoir stof commode is een Ladekast en dit is een Dichte kast.

De Relaxdays ladekast 6 lades halfhoge bijzetkast halkast dressoir stof commode heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 80 cm
Diepte: 30 cm
Hoogte: 63 cm

De Relaxdays ladekast 6 lades halfhoge bijzetkast halkast dressoir stof commode is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Bruin, Grijs, Zwart. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Relaxdays ladekast 6 lades halfhoge bijzetkast halkast dressoir stof commode is .