1. Kast gang
  2. Relaxdays ladekast- dressoir industrieel design opbergkast 6 lades

Alles over Relaxdays ladekast- dressoir industrieel design opbergkast 6 lades

4.5/5

Deze Relaxdays ladekast- dressoir industrieel design opbergkast 6 lades past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Ladekast is een in de volgende afmetingen: 92 cm hoogte, 84 cm breedte en 32 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Relaxdays ladekast- dressoir industrieel design opbergkast 6 lades

KleurBruin, Zwart
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastLadekast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Relaxdays ladekast- dressoir industrieel design opbergkast 6 lades

Deze ladekast, genaamd Relaxdays, biedt met zijn 6 lades en 3 open vakken een overvloed aan opbergruimte. Je kunt decoratieve items en planten op de planken plaatsen, terwijl de lades ideaal zijn om dagelijkse benodigdheden, CDs en boeken netjes en uit het zicht op te bergen. Het opvallende industriële design van deze opbergkast, met zijn zwart metalen frame, stof en MDF in een prachtige donkerbruine houtkleur, zal zeker de aandacht trekken. Als veelzijdige retro toevoeging past deze ladekast perfect in de hal, slaapkamer of woonkamer. Naast zijn ruime opbergruimte heeft deze ladekast nog veel meer te bieden. Het stevige metalen frame zorgt voor duurzaamheid en stabiliteit, terwijl de lades soepel kunnen worden geopend en gesloten dankzij de hoogwaardige geleiders. De combinatie van het industriële ontwerp en de warme houtkleur straalt een unieke charme uit, waardoor deze opbergkast een echte blikvanger is in elk interieur. Met zijn afmetingen van XX cm hoog, XX cm breed en XX cm diep biedt deze ladekast voldoende ruimte om al je spullen georganiseerd te houden. De lades zijn voorzien van handgrepen in een elegante zwarte kleur, wat het gebruiksgemak nog verder vergroot. Kortom, de Relaxdays ladekast is niet alleen een praktisch meubelstuk, maar ook een stijl.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Relaxdays ladekast- dressoir industrieel design opbergkast 6 lades

De Relaxdays ladekast- dressoir industrieel design opbergkast 6 lades is een Ladekast en dit is een .

De Relaxdays ladekast- dressoir industrieel design opbergkast 6 lades heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 84 cm
Diepte: 32 cm
Hoogte: 92 cm

De Relaxdays ladekast- dressoir industrieel design opbergkast 6 lades is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Bruin, Zwart. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Relaxdays ladekast- dressoir industrieel design opbergkast 6 lades is .