1. Kast woonkamer
  2. Relaxdays TV meubel industrieel sideboard lowboard tv kast 2 lades

Alles over Relaxdays TV meubel industrieel sideboard lowboard tv kast 2 lades

4.5/5

Deze Relaxdays TV meubel industrieel sideboard lowboard tv kast 2 lades past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Tv meubel is een in de volgende afmetingen: 48.50 cm hoogte, 93 cm breedte en 41.40 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Relaxdays TV meubel industrieel sideboard lowboard tv kast 2 lades

Kleurbruin | zwart
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastTv meubel

Meer informatie en prijs

Omschrijving Relaxdays TV meubel industrieel sideboard lowboard tv kast 2 lades

Met dit industrieel ontworpen TV meubel haal je gezelligheid en functionaliteit in huis voor je avonden voor de televisie. Of je nu dol bent op het kijken van je favoriete serie, het spelen van een spannend spelletje of het ontspannen bij de klanken van je favoriete muziek, dit lowboard biedt voldoende ruimte voor een televisie, een spelcomputer en een soundbar. Daarnaast zijn er ook nog twee handige lades waarin je probleemloos je CD's, spelletjes, controllers en andere accessoires kunt opbergen. Deze TV kast blinkt uit in zijn industriële stijl, die wordt gecreëerd door de combinatie van een warme bruine houtkleur en een stoer zwart metalen frame. Deze unieke combinatie zorgt voor een eigentijdse uitstraling die perfect past in elk modern interieur. Het meubel is niet alleen stijlvol, maar ook zeer stevig en duurzaam dankzij het hoogwaardige materiaalgebruik. Met zijn compacte formaat past dit meubelstuk perfect in elke woonkamer, slaapkamer of studeerkamer. Creëer een gezellige en sfeervolle omgeving voor al je entertainmentbehoeften met dit prachtige TV meubel.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Relaxdays TV meubel industrieel sideboard lowboard tv kast 2 lades

De Relaxdays TV meubel industrieel sideboard lowboard tv kast 2 lades is een Tv meubel en dit is een .

De Relaxdays TV meubel industrieel sideboard lowboard tv kast 2 lades heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 93 cm
Diepte: 41.40 cm
Hoogte: 48.50 cm

De Relaxdays TV meubel industrieel sideboard lowboard tv kast 2 lades is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur bruin | zwart. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Relaxdays TV meubel industrieel sideboard lowboard tv kast 2 lades is .